Parâng, iarnă, 4 milioane de Euro

0
Pasionaţii sporturilor de iarnă se vor bucura de „cel mai mare domeniu schiabil din Europa de Sud-Est”…sau cel puţin aşa sună planurile anunţate recent pentru dezvoltarea zonei Petroşani, Parâng. Aşteptăm cu nerăbdare astfel de proiecte, cu speranţa că nu o să treacă prea multe ierni până la implementare:)

Cel mai mare domeniu schiabil din Europa de Sud-Est. Potrivit primarului municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, Ministerul Turismului a virat in contul administratiei locale patru milioane de euro, suma reprezentând prima tranşă de finanţare a „Proiectului de dezvoltare a domeniului schiabil Parâng”.

Continuarea în Mesagerul Hunedorean

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează