Parade medievale, concerte, artă în stradă la Zilele Clujului

0

Se pregăteşte prima ediţie a Zilelor Clujului care va avea loc în perioada 27 mai – 3 iunie 2011.

Aproximativ 5.000 de oameni sunt direct implicaţi în organizarea evenimentului. Artă în stradă, parade medievale, concerte, concursuri, zile cu specific culinar şi multă distracţie este oferta pentru clujeni.

Reprezentanţii municipalităţii au finalizat programul pentru Zilele Clujului. Acesta va fi reunit într-o broşură, ce va fi tipărită în 100.000 de exemplare şi a căruit distribuţie va începe de săptămâna viitoare,, anunţă buzznews.ro

Dacă vrei să vezi programul evenimentelor (în format electronic) accesează buzznews.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează