Panouri solare la refugiile montane din Făgăraş

0

Greenpeace anunta montarea unor panouri fotovoltaice la refugiile de creastă din masivul Făgăraş, potrivit articolului publicat de Realitatea.net

Costul proiectului s-au ridicat la 6.000 de dolari, panourile fiind montate de către membrii Asociaţiei Ecoxtrem cu sprijinul Salvamont Argeş.

Scara, Cota 2000, Fereastra Zmeilor, Podul Giurgiului, Fereastra Mică şi Iezer sunt cele 6 refugii din munţii Făgăraş unde iubitorii muntelui vor avea lumină şi unde îşi vor putea încărca telefoanele mobile, aparatele foto, GPS sau alte dispozitive electronice la prizele tip “bricheta de maşină”.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează