Oxygen Camp @ Paul Dicu & Andrei Rosu

0

11-13 Octombrie @ Muntele Rosu, muntii Ciucas

Impreuna cu Paul Dicu si Andrei Rosu, doi “monstrii ai alergarii de anduranta” vedem cum sta treaba cu forta mentala si la ce ajuta ea in sport. Mergem pe Muntele Rosu (langa Cheia) in masivul Ciucas.

Pentru prima tabara din luna Octombrie am avut noroc si i-am prins pe Paul Dicu si Andrei Rosu, alergatori de maraton si ultra-maraton si, in cazul lui Paul, antrenor de arte martiale. Kick ass combination!

Ne luam inima in dinti, haine care sa tina la racoarea de toamna si un dram de curaj si campam in zona cabanei Muntele Rosu.

Afla mai multe informatii wild-thing.ro/featured/rost-camp-cu-paul-dicu.

paul dicu si andrei rosu

 

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.