Ospătari voluntari din Brașov donează bacșișul la HOSPICE

0

 În luna august Hospice Casa Speranței iți dă întâlnire în oraș! HOSPICE Day Out este o campanie de colectare de fonduri în care ne dorim să punem în competiție cât mai multe restaurante și terase din Brașov.  Localurile care doresc să sprijine fundația HOSPICE Casa Speranței o pot face prin mai multe modalități:

  • Permit voluntarilor HOSPICE să fie ospătari pentru o zi, iar bacșișul primit de la clienți s-ar transforma de fapt în donații către Fundație.
  • La sfârșitul zilei,  restaurantul/terasa poate dubla suma strânsă din bacșiș  sau poate dona o anumită sumă de bani către Fundație (procent din vânzări sau o suma fixă)
  • O alternativă ar fi ca localul să se angajeze în a dona toți banii strânși într-o zi din vânzarea unui anumit sortiment de mâncare/băutură pe care doresc să îl promoveze

Posibilitățile de implicare în campanie nu sunt limitate la cele enumerate mai sus, nici la restaurante și terase, din contra, încurajăm inițiative noi și creative.

Primul eveniment va avea loc joi 9 august, pe terasa de la Times (Brașov), unde ne veti găsi în fiecare joi a lunii august. Voluntarii Hospice vă vor servi începând cu ora 19, urmând ca 50% din vânzări să fie donate Fundației.

Vineri 7 Septembrie, partenerul care reușește să strângă cele mai multe fonduri va fi declarat membru de onoare HOSPICE Casa Speranței și va primi trofeul HOSPICE Day Out, trofeu cu care se va putea mândri timp de un an, când îl  va preda câștigătorului HOSPICE Day Out 2013.

Urmărește pe www.hospice.ro sau pe pagina noastră de Facebook, când și unde ne întâlnim!

Te așteptăm!

 

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile și a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud-Est.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează