Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Opera Nights la Castelul Corvinilor din Hunedoara in 13-14-15 iulie 2012!

0

Pregatirile pentru Opera Nights sunt pe ultima suta de metri

Producatorul general Asociatia culturala DevART, cu sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara si a Primariei Hunedoara, continua, cu pasi rapizi, pregatirile pentru festivalul Opera Nights.

Organizatorii au definitivat programul si repertoriul. De asemenea, la aceasta ora, sunt cunoscute si numele artistilor invitati pe scena de la Castelul Corvinilor.

Seria celor trei nopti de opera va debuta in 13 iulie, cu “Rigoletto”, continuand in 14 iulie cu “Barbierul din Sevilla” si avand ca final “Carmina Burana”, in 15 iulie. Toate spectacolele incep la ora 21.00.

Operele sunt puse in scena de regizorul Stefan Munteanu, avandu-i ca dirijori pe Gheorghe Stancu si Radu Ciorei si ca maestru de cor pe Adrian Stanache. Pe scena din curtea interioara a Castelului Corvinilor vor interpreta artistii din Corul si Orchestra Treatrului National de Opera si Balet “Oleg Danovski” din Constanta, dar si artisti de la Opera Nationala Romana din Bucuresti: Robert Nagy, Ionut Pascu, Roxana Bageac, Constantin Acsinte, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Marius Eftimie, Cornel Ignat, Ionela Duma, Bogdan Sandu, Bogdan Ochesel, Stefan Ignat, Madalina Sandu, Florin Ormenisan, Stefan Schuller, Iordache Basalic, Anna Mirescu, Doru Iftene.

Pretul biletelor este de 40 lei/spectacol. Organizatorii pun, de asemenea, la dispozitia spectatorilor, si abonamente pentru toate cele trei seri, avand pretul de 100 lei/ abonament. Biletele si abonamentele se gasesc, incepand cu data de 25 iunie, la Teatrul de Arta din Deva si la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

De asemenea, rezervari se pot face si la adresa devart.deva@gmail.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.