Opera Nights la Castelul Corvinilor din Hunedoara in 13-14-15 iulie 2012!

0

Pregatirile pentru Opera Nights sunt pe ultima suta de metri

Producatorul general Asociatia culturala DevART, cu sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara si a Primariei Hunedoara, continua, cu pasi rapizi, pregatirile pentru festivalul Opera Nights.

Organizatorii au definitivat programul si repertoriul. De asemenea, la aceasta ora, sunt cunoscute si numele artistilor invitati pe scena de la Castelul Corvinilor.

Seria celor trei nopti de opera va debuta in 13 iulie, cu “Rigoletto”, continuand in 14 iulie cu “Barbierul din Sevilla” si avand ca final “Carmina Burana”, in 15 iulie. Toate spectacolele incep la ora 21.00.

Operele sunt puse in scena de regizorul Stefan Munteanu, avandu-i ca dirijori pe Gheorghe Stancu si Radu Ciorei si ca maestru de cor pe Adrian Stanache. Pe scena din curtea interioara a Castelului Corvinilor vor interpreta artistii din Corul si Orchestra Treatrului National de Opera si Balet “Oleg Danovski” din Constanta, dar si artisti de la Opera Nationala Romana din Bucuresti: Robert Nagy, Ionut Pascu, Roxana Bageac, Constantin Acsinte, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Marius Eftimie, Cornel Ignat, Ionela Duma, Bogdan Sandu, Bogdan Ochesel, Stefan Ignat, Madalina Sandu, Florin Ormenisan, Stefan Schuller, Iordache Basalic, Anna Mirescu, Doru Iftene.

Pretul biletelor este de 40 lei/spectacol. Organizatorii pun, de asemenea, la dispozitia spectatorilor, si abonamente pentru toate cele trei seri, avand pretul de 100 lei/ abonament. Biletele si abonamentele se gasesc, incepand cu data de 25 iunie, la Teatrul de Arta din Deva si la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

De asemenea, rezervari se pot face si la adresa devart.deva@gmail.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează