Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Open Park Festival, 4 zile de mişcare în Parcul Tractorul din Braşov

0

Prima ediție a Open Park Festival va avea loc între 25-28 iulie, zilnic între orele 10-20, în Parcul Tractorul din Brașov. Brașovenii sunt așteptați să ia parte la peste 50 de activități nonformale și sportive.

Sub sloganul “Mișcă-te!”, Asociația Colors și partenerii ei invită tinerii din Brașov și nu numai să ia parte la prima ediție a festivalului în aer liber “Open Park Festival”, care va avea loc la finalul săptămânii, în parcul Tractorul din Brașov (zona de la fântâna arteziană), programul zilnic fiind între orele 10-20, accesul la activități făcându-se în baza unor brățări obținute de la punctul de informare, aflat în parc.

Asociația Colors și partenerii săi Muzeul Casa Mureșenilor, Rețeaua CAN, Biblioteca Județeană G. Barițiu, Centrul de Voluntariat Brașov, Tineri pentru Tineri, SWB Bar Maniacs și Ralu’s Creative Journeys au pregătit o gamă variată de activități, grupate în 6 categorii: sport, jocuri, ateliere creative, ateliere artistice, spectacole interactive și expoziții.

Astfel poți alege între volei, badminton, fotbal, juggling, atelier cu vestimentația secolului XIX, mituri și legende, jocuri de cooperare, energizare, negociere sau teambuilding, reciclare creativă, pictură cu baloane cu apă, ștampilute, expoziție foto, lecturi în parc, street workout, line dance, boargames, animație stradală, atelier de ritm, treasure hunt, jocuri senzoriale, atelier de restaurare documente, ștafeta culorilor, stencils, tractorașe, băleguță, jocurile copilăriei, eco bowling, baloane uriașe, teatru de păpuși interactiv, angry birds, bătaie cu baloane cu apă și multe altele.

afis

Pentru actualizări ale programului vă invităm să consultați plinideidei.ro și facebook.com/asociatiacolors. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe as_colors@yahoo.com sau telefon 0745-052151.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectelor Open Park Festival finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov și Move it! finanțat cu sprijinul Comisiei Europene, prin Programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2, Serviciul European de Voluntariat. Partener media: Newsbv.ro.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.