*Omul care a miscat Romania intr-o zi! Invitat la TEDx Sibiu

0

1. Cine este Liana Buzea in 10 cuvinte?
Foarte incapatanata si increzatoare in obiectivele la care tin.

2. Care este cea mai mare provocare in activitatea ta?
Este destul de dificil sa exprim celor din jur in mod obiectiv si linistit lucrurile de care sunt pasionata sau directiile pe care le vad ca fiind cele mai bune de urmat.

3. De ce ar trebui sa vina oamenii la TEDxSibiu?
Sentimentul meu este ca TEDx in Sibiu este un eveniment in si pentru inima tarii, intr-un mediu linistit si deschis gandului, povestii. Este foarte posibil sa se furiseze schimbarea in interior, fara bagare de seama. Poate doar cand din fericire va fi prea tarziu pentru a o reversa.

4. Care este intr-o propozitie viziunea ta pentru viitor?
Cauta pasiunea in ceea ce faci si ramai acolo atunci cand o gasesti.

*Liana Buzea a fost Coordonatorul celui mai mare proiect cu implicare sociala din Romania, Let’s Do It, Romania!

RomaniaPozitiva & TEDx Sibiu, octombrie 2010
(Multumim Bianca Grip si Liana Buzea!)
——
In 29 octombrie 2010, in cadrul Hotelului Ibis Sibiu va avea loc prima editie a evenimentului TEDxSibiu. In cadrul acestuia 8 speakeri din Sibiu si din intreaga tara vor adresa discursuri de 17 minute, in fata unei audiente selectate. Discursurile vor aborda idei si viziuni legate de subictul evenimentuilui “Cum poti dinamiza o comunitate prin exemplul personal de viata dinamica?”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează