Sibiu: O viață pe catwalk – de 8 martie la Cinemateca Astra Film

0

O viață pe catwalk – de 8 martie la Cinemateca Astra Film

Intrarea gratuită pentru purtătorii de mărțișor.

De 8 Martie, Astra Film Cinema propune cinefililor, în special doamnelor, filmul O viață pe catwalk, povestea spectaculoasă a unei creatoare de modă și designer interior de succes, o figură iconică pe piața vestimentară newyorkeză timp de zeci de ani. Documentarul va fi proiectat joi, de la 19:00, la Astra Film Cinema.

Filmul portretizează viața unei celebre creatoare de modă, care, ajunsă la o vârstă respectabilă, rememorează, cu energia și optimismul care au însoțit-o toată viața, momente din evoluția carierei sale de designer, de la lansări de colecții vestimentare foarte apreciate, la decorarea unor instituții importante, precum Casa Albă.  Spirit liber, mereu în căutare de noi accesorii glamour pentru creațiile ei, tot timpul în mișcare, o femeie ce își construiește cu persistență visul, de mai bine de 90 de ani. Mai mult decât un film de modă, O viațăpe catwalk, este o poveste despre creativitate, despre estetică și pasiune, despre un artist într-o lume în care culorile spun povești.

Filmul este gratuit pentru cei care poartă mărțișor. Biletele sunt disponibile cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (PiațaMică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516. Primii zece sosiți primesc un mărțișor Astra Film.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.