O știre scandalos de cool :)

0

Chiar înainte de 8 martie solistul trupei Vița de vie, Adrian Despot, a fost pentru o zi la Cluj. Motivul oficial al vizitei lui a fost un concert însă nu a ratat ocazia de a se întâlni din nou cu una pasiunile lui din anii tinereții.

1

2

Surprins de aparatul foto, într-un moment de panică, artistul și-a dat cărțile pe față… A dat cărțile pe față la propriu, încercând să o acopere pe „vecina” de terasă chiar cu cartea pe care o avea în mână.

Citește și alte informații de Bine despre România!

carteÎntrebat ulterior despre această reîntâlnire, Adrian Despot a declarat că de fapt totul face parte din campania de promovare a lecturii Cărțile pe față și că pasiunea lui din tinerețe este lectura. A încheiat recomandând cartea pe care a dat-o pe față: Conjurația imbecililor de John Kennedy Toole.

Să îl credem? Chiar așa o fi?

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează