O noua statie de sortare a deseurilor in Sibiu

0

Investiţie de un milion de euro pentru colectarea deşeurilor din judeţul Sibiu. Peste 18.000 de locuitori din cele 20 de localităţi din Mărginimea Sibiului vor beneficia de noua staţie de sortare a deşeurilor de la Amnaş.  Această investiţie de peste un milion de euro este parte a unui proiect cu fonduri Phare.

Proiectul generează şi 26 de locuri noi de muncă pentru localnici, au declarat autorităţile oraşului Sălişte pentru AGERPRES. Noua staţie este dotată cu trei maşini care pot transporta hârtii, sticle, plastic, doze de bere, carton şi hârtie.

Sursa: administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează