O nouă pârtie de schi în Munţii Călimani

0

Veşti bune pentru iubitorii de schi! În Munţii Călimani se doreşte construcţia unei noi pârtii de schi! 28 milioane euro sunt banii alocaţi pentru acest proiect.

Comuna Şaru Dornei din Munţii Călimani ar putea avea o pârtie de schi de 3,8 kilometri, după ce pe lista de investiţii noi a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost aprobat un proiect în acest sens, potrivit AGERPRES.

Investiţia, în valoare totală de 28 milioane euro, constă în construcţia unei pârtii de schi pe latura nordică a Masivului Călimani, lungimea acesteia fiind de 3,8 kilometri, cu două tronsoane, unul inferior de 2.000 de metri şi unul superior de 1.800 de metri.

MDRT a aprobat, de asemenea, şi continuarea investiţiilor în alte trei proiecte privind contrucţia de pârtii de schi în Câmpulung Moldovenesc, Suceviţa şi Mălini, scrie eurourbanism.ro

foto Florin Ghinda, Masivul Bucegi

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează