Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O nouă librărie Cărturești se deschide în Deva

0

De joi, 7 noiembrie, Cărturești este mai aproape de cititorii din Deva cu o librărie dedicată lor în cadrul complexului Shopping City Deva. Cărturești Deva a fost gândit ca un spațiu în care iubitorii de povești, muzică și lucruri frumoase pot să petreacă ore întregi.

Deschiderea este sărbătorită cu daruri: primii 500 de clienți vor primi în librărie un magnet Cărturești în ediție limitată, cu mesajul „În această casă se citește”.

Noul Cărturești măsoară 180 mp și găzduiește pe rafturi aproape 10.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni.

Amenajarea librăriei este semnată de studioul de design Pluto By Night, care a pus accentul pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Deschiderea din Deva face parte din planul Cărturești de a ajunge la prietenii din afara capitalei și de a propune includerea în programul micilor și marilor cititori lectura și timpul petrecut în librărie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.