O noua fabrica la Cluj / 38 de milioane de euro investitie!

0

Economia Ardealului are parte de veşti bune pe final de an.

Producătorul de medicamente Terapia Ranbaxy doreşte să înceapă în construirea unei noi fabrici de medica­men­telor în Cluj-Napoca. Investiţia planificată este de circa 50 milioane dolari.

Proiectul este de tip greenfield şi va fi dezvoltat pe o suprafaţă de 6 hectare. Terapia intenţionează să demareze producţia în noua unitate în anul 2014, astfel că până la finele lui 2015 capacităţile de producţie ale companiei să crească cu peste 50%, scrie zf.ro.

Pentru piaţa forţei de muncă din regiune această investiţie a companiei Terapia presupune şi noi joburi vacante pentru 200 – 300 de persoane în următorii 3 ani.

Medicamentele care se vor produce în noua unitate vor fi pentru bolnavii cu cancer, HIV-SIDA sau boli cardiovasculare.

Sursa: zf.ro via ILoveCluj.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează