O noua editie de Garage Sale

0

Flashme va asteapta la Garage Sale on the Terrace. O noua editie de targ pe strada David Ferenc (Cluj), nr 13, unde se scot obiectele candva iubite la vanzare pentru a-si gasi noi stapani.

Targul se va desfasura luni si marti, 13- 14 mai pe terasa vintage a celor de la Uptown Arts Caffee dupa-masa, incepand cu orele 16 pana la 22. Orele sunt propice celor care ies de la serviciu si vor sa gaseasca comori si sa stea la povesti pe terasa.

Expozantii vor aduce imbracaminte, incaltaminte si accesorii vintage, noi si second hand, dar si obiecte de decor interior, carti si bijuterii handmade. Va fi si nou si vechi. Vor fi hainute si accesorii de designer si vor fi si haine, pantofi din dulap pe care nu reusim sa le purtam.

Preturile vor fi mici si atractive si orice obiect poate fi targuit. 

garage sale on the terrace

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează