Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O noua editie a Transylvania Zen Fest la Cluj-Napoca!

0

Transylvania Zen Fest 3.0, a treia ediție a festivalului Transylvania Zen Fest, va avea loc în 28 și 29 martie 2015 la Transylvania College, International Ballroom, din Cluj-Napoca. Primele două ediții (iunie 2014 si octombrie 2014) ale festivalului s-au bucurat de un real succes, având peste 250 de participanți și 29 de speakeri.

zenfest 3.0_poza 1

Transylvania Zen Fest este primul eveniment din Transilvania care se bazează pe un concept nou de dezvoltare personală și care pune accent în primul rând pe dezvoltarea spirituală a fiecărui participant. Prin intermediul acestui festival oamenii sunt invitați să își cunoască emoțiile, să-și dezvolte puterea interioară și să descopere cum pot să atingă echilibrul dintre Minte-Trup-Suflet.

Experiențele oferite de acest eveniment sunt unice, iar speakerii reușesc să transmită emoții și stări autentice participanților, îi învață cum să-și descopere puterea interioară și să-și canalizeze toate aceste forțe pentru a schimba ceva în jurul lor. De asemenea, participanții învăță, prin tehnici și mijloace specifice, cum să identifice toate stările emoționale pe care le trăiesc și să gestioneze aceste stări în vederea obținerii unor rezultate pozitive. Nu în ultimul rând, se pune accent și pe dezvoltarea armonioasă a corpului, persoanele prezente la acest eveniment au parte de workshop-uri și prezentarea de informații esențiale pentru a avea un trup armonios și sănătos. Prin îmbinarea tuturor acestor tehnici și modalități se dorește promovarea unui stil de viață echilibrat, atât la exterior, cât și în interiorul nostru.

Speakerii prezenți la eveniment vin din cele 3 direcții pe care se bazează conceptul, Minte-Trup-Suflet: maeștrii de yoga, doctori în psihologie, astrologi, nutriționiști, coach, NLP Rezonance, practicieni Tetha Healling, Vindecare Reconectivă, EFT – tehnici de eliberare emoțională, Noua Medicina Germana, Access Bars, Bowen și mulți alții.

Participanții vor avea parte și de numeroase surprize din partea organizatorilor, prima dintre ele va fi un Târg de Holistică în cadrul evenimentului Transylvania Zen Fest, în cadrul căruia vor fi prezentate informații și se vor putea experimenta numeroase produse terapeutice.

Mai multe informații, poze și detalii suplimentare pot fi accesate pe site-ul oficial al evenimentului  http://zenfest.ro/ și pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/zenfestival.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.