O noua editie a Transylvania Zen Fest la Cluj-Napoca!

0

Transylvania Zen Fest 3.0, a treia ediție a festivalului Transylvania Zen Fest, va avea loc în 28 și 29 martie 2015 la Transylvania College, International Ballroom, din Cluj-Napoca. Primele două ediții (iunie 2014 si octombrie 2014) ale festivalului s-au bucurat de un real succes, având peste 250 de participanți și 29 de speakeri.

zenfest 3.0_poza 1

Transylvania Zen Fest este primul eveniment din Transilvania care se bazează pe un concept nou de dezvoltare personală și care pune accent în primul rând pe dezvoltarea spirituală a fiecărui participant. Prin intermediul acestui festival oamenii sunt invitați să își cunoască emoțiile, să-și dezvolte puterea interioară și să descopere cum pot să atingă echilibrul dintre Minte-Trup-Suflet.

Experiențele oferite de acest eveniment sunt unice, iar speakerii reușesc să transmită emoții și stări autentice participanților, îi învață cum să-și descopere puterea interioară și să-și canalizeze toate aceste forțe pentru a schimba ceva în jurul lor. De asemenea, participanții învăță, prin tehnici și mijloace specifice, cum să identifice toate stările emoționale pe care le trăiesc și să gestioneze aceste stări în vederea obținerii unor rezultate pozitive. Nu în ultimul rând, se pune accent și pe dezvoltarea armonioasă a corpului, persoanele prezente la acest eveniment au parte de workshop-uri și prezentarea de informații esențiale pentru a avea un trup armonios și sănătos. Prin îmbinarea tuturor acestor tehnici și modalități se dorește promovarea unui stil de viață echilibrat, atât la exterior, cât și în interiorul nostru.

Speakerii prezenți la eveniment vin din cele 3 direcții pe care se bazează conceptul, Minte-Trup-Suflet: maeștrii de yoga, doctori în psihologie, astrologi, nutriționiști, coach, NLP Rezonance, practicieni Tetha Healling, Vindecare Reconectivă, EFT – tehnici de eliberare emoțională, Noua Medicina Germana, Access Bars, Bowen și mulți alții.

Participanții vor avea parte și de numeroase surprize din partea organizatorilor, prima dintre ele va fi un Târg de Holistică în cadrul evenimentului Transylvania Zen Fest, în cadrul căruia vor fi prezentate informații și se vor putea experimenta numeroase produse terapeutice.

Mai multe informații, poze și detalii suplimentare pot fi accesate pe site-ul oficial al evenimentului  http://zenfest.ro/ și pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/zenfestival.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează