Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O editie speciala NetTuesday la Cluj

1

Va invitam sa ne fiti alaturi in cadrul unei editii speciale „NetTuesday – Cluj” – Revolutiile moderne incep online! – in compania lui Oleg Kozlovsky, unul dintre cei mai importanti activisti ai momentului.  Evenimentul are loc in Cluj, marti, 12 aprilie, in L’atelier (Str. Memorandumului, nr. 9), incepand cu orele 18.00.

Oleg este co-fondator al Miscarii Unite pentru Democratie “Solidarnost” („Solidaritatea”) si co-fondator al Miscarii Democratice a Tinerilor din Rusia “Oborona”. Specialitatea lui este utilizarea online-ului pentru a mobiliza reactii offline. Blogul lui, pe care vi-l recomandam cu tarie (http://olegkozlovsky.wordpress.com/),  este citat in mod curent de publicatii ca „The Washington Post”. In 2010 i s-a decernat Premiului Ion Ratiu pentru Democratie. Este o onoare sa-l avem printre noi la NetTuesday si va asteptam la eveniment pentru a-l cunoaste.

Alaturi de Oleg va fi Szakáts István – co-fondator al Fundatiei AltArt si membru al Grupului pentru Actiune Sociala. Artist, curator si manager cultural, prefera titulatura de contributor cultural, lucrand la un numar mare de  proiecte artistice si culturale cu miza sociala. Este un evanghelist al miscarilor sociale urbane, militand pentru activarea cetatenilor.

Vizita lui Oleg Kozolovsky in Cluj nu se opreste aici, ci va cuprinde mai multe aparitii publice, printre care si Conferinta CDR-  „Democracy: New Tools for the Struggle”, care va avea loc joi, 14 aprilie, 2011, incepand cu ora 18.00, la Biblioteca Centrala Universitara „Lucian Blaga”.

Despre TechSoup Romania

TechSoup Romania face parte din programul de donatii tehnologice TechSoup Global, prin care braduri IT importante ca Microsoft si Cisco furnizeaza hardware si software ONG-urilor din intreaga lume.

Cum puteti beneficia de donatii tehnologice? Doar inregistrandu-va organizatia si plasand o comanda pe techsoup-romania.org. Pentru intrebari si detalii, ne puteti contacta la adresa: pr@techsoup-romania.org.

Despre Centrul Ratiu pentru Democratie

Centrul Ratiu pentru Democratie este o organizaţie non-profit care continua idealurile promovate de Ion Ratiu, cel care si-a dedicat intreaga viata apararii democratiei. Misiunea Centrului este de aincuraja si promova intr-un mod nepartizan valorile si comportamentele asociate democratiei.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Conexiuni 2012- Workshopuri – ONG « Pompieriivoluntari

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.