O editie speciala NetTuesday la Cluj

1

Va invitam sa ne fiti alaturi in cadrul unei editii speciale „NetTuesday – Cluj” – Revolutiile moderne incep online! – in compania lui Oleg Kozlovsky, unul dintre cei mai importanti activisti ai momentului.  Evenimentul are loc in Cluj, marti, 12 aprilie, in L’atelier (Str. Memorandumului, nr. 9), incepand cu orele 18.00.

Oleg este co-fondator al Miscarii Unite pentru Democratie “Solidarnost” („Solidaritatea”) si co-fondator al Miscarii Democratice a Tinerilor din Rusia “Oborona”. Specialitatea lui este utilizarea online-ului pentru a mobiliza reactii offline. Blogul lui, pe care vi-l recomandam cu tarie (http://olegkozlovsky.wordpress.com/),  este citat in mod curent de publicatii ca „The Washington Post”. In 2010 i s-a decernat Premiului Ion Ratiu pentru Democratie. Este o onoare sa-l avem printre noi la NetTuesday si va asteptam la eveniment pentru a-l cunoaste.

Alaturi de Oleg va fi Szakáts István – co-fondator al Fundatiei AltArt si membru al Grupului pentru Actiune Sociala. Artist, curator si manager cultural, prefera titulatura de contributor cultural, lucrand la un numar mare de  proiecte artistice si culturale cu miza sociala. Este un evanghelist al miscarilor sociale urbane, militand pentru activarea cetatenilor.

Vizita lui Oleg Kozolovsky in Cluj nu se opreste aici, ci va cuprinde mai multe aparitii publice, printre care si Conferinta CDR-  „Democracy: New Tools for the Struggle”, care va avea loc joi, 14 aprilie, 2011, incepand cu ora 18.00, la Biblioteca Centrala Universitara „Lucian Blaga”.

Despre TechSoup Romania

TechSoup Romania face parte din programul de donatii tehnologice TechSoup Global, prin care braduri IT importante ca Microsoft si Cisco furnizeaza hardware si software ONG-urilor din intreaga lume.

Cum puteti beneficia de donatii tehnologice? Doar inregistrandu-va organizatia si plasand o comanda pe techsoup-romania.org. Pentru intrebari si detalii, ne puteti contacta la adresa: pr@techsoup-romania.org.

Despre Centrul Ratiu pentru Democratie

Centrul Ratiu pentru Democratie este o organizaţie non-profit care continua idealurile promovate de Ion Ratiu, cel care si-a dedicat intreaga viata apararii democratiei. Misiunea Centrului este de aincuraja si promova intr-un mod nepartizan valorile si comportamentele asociate democratiei.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.