Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O companie producătoare de plăci ceramice din Cluj se alătură cauzei locuirii decente

0

Angajații Sanex sprijină construcția comunității Habitat for Humanity Cluj din Jucu printr-o acțiune de voluntariat întreprinsă marți, 19 aprilie, unde asociația construiește 16 locuințe pentru familii care trăiesc în condiții inadecvate. Compania a mai contribuit la proiectul asociației printr-o donație de 500 mp de plăci ceramice (faianță și gresie) și adeziv.

angajatii-Sanex-pe-santier

Echipa de voluntari a ajutat la montarea faianței și a gresiei donate în bucătăriile și băile locuințelor Habitat. Astfel, angajații Sanex, care sunt implicați în procesul de producție și vânzare al produselor Cesarom, au putut să vadă cum munca depusa in fabrică isi gaseste finalitatea in personalizarea, ambientarea locuințelor familiilor partenere Habitat.

„Ne bucurăm de fiecare dată când o companie locală se alătură cauzei locuirii decente din Cluj. Angajații Sanex au dat dovadă de foarte multă atenție și dedicare pentru proiectele noastre șile mulțumim din suflet. Credem că această acțiune este doar începutul unei frumoase colaborări care va veni în folosul întregii comunități clujene,” declară Genoveva Ghiuri, Manager dezvoltare resurse Habitat for Humanity Cluj.

„Implicarea noastră în proiectele Habitat for Humanity Cluj este doar unul din pașii pe care i-am făcut pentru a ne apropia de comunitatea locală, în contextul unor investiții importante în ecologizarea și eficientizarea liniilor de producție. Ne bucurăm să vedem că produsele noastre pot oferi un trai decent pentru familiile care locuiesc în condiții improprii”, declară Sergiu Apolzan, Director de Vânzări şi Marketing, Sanex.

Compania este parteneră în proiectul Habitat for Humanity Cluj din Jucu, prin care asociația construiește 16 locuințe pe un teren primit in concesiune de la autoritățile locale. Locuințele, care se adresează familiilor aflate în nevoie urgentă de o locuință decentă, sunt ridicate cu sprijinul voluntarilor locali.

Despre Habitat for Humanity Cluj

Habitat for Humanity este o organizaţie non-profit, a cărei viziune este o lume unde fiecare are o locuință decentă. La nivel global, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat peste 1.000.000 de locuinţe pentru 5 milioane de persoane din 80 de ţări.

La nivel local, în cei 16 ani de activitate Habitat for Humanity Cluj a asistat 572 de familii, respectiv 1.155 de persoane prin programele de construcții, renovări și reabilitări, prin construirea a 88 de locuințe în 7 comunități și prin renovarea, reabilitarea și izolarea termică a 360 de locuințe. Mai mult, peste 4500 de voluntari locali și internaționali au lucrat pe șantierele Habitat Cluj.

Despre Sanex S.A.

SANEX S.A. este cunoscută în România de peste 44 ani ca producătorul de plăci ceramice, (faianţă, gresie şi decoruri) cu o evoluţie stabilă în piaţa de profil.

Integrarea în anul 2004 în portofoliul grupului austriac LASSELSBERGER, unul dintre cei mai mari producători de plăci ceramice din Europa, a adus societăţii SANEX S.A. un aport semnificativ de know-how şi o orientare mai accentuată spre cercetare şi inovare, pentru alinierea la tendinţele internaţionale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.