Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O carte pentru un selfie. Pentru un book selfie. Cărți (aproape) GRATIS

0

Dacă îți dai Cărțile pe față, pleci cu ele acasă gratuit. Cei de la Cărțile pe față împreună cu librăria Bookstory din Cluj-Napoca au mai făcut o acțiune inedită de promovare a lecturii.

Ei oferă cărți gratis, în schimbul unui selfie. Alegi o carte din cele puse într-o valiză specială, îți faci o poză cu ea, o postezi ca imagine de profil pe Facebook și îți rămâne ție cartea gratuit.

Tot la această librărie a fost primul loc unde s-a oferit 10% reducere la cărți pentru persoanele care au poză de profil pe Facebook citind o carte. Așa s-a lansat trendul de #bookselfie.

”Promovăm cititul în moduri cât mai ieșite din comun pentru a arăta că e cool să citești și că citind îți dezvolți creativitatea. Cărțile le-am primit de la donatorii de carte, persoane cărora le-au plăcut acțiunile noastre de până acum și care s-au gândit că o să găsim noi întrebuințări faine pentru cărțile pe care ei le-au citit deja.” spune Victor Miron, unul din inițiatorii campaniei Cărțile pe față.

Oamenii sunt încurajați să își păstreze poza de profil cu acea carte până când termină lectura ei.

Cititorii au reacționat foarte bine și în mediul online la această inițiativă. Postarea pe Facebook a imaginii care anunță oferta a fost apreciată și distribuită de peste 600 de persoane astfel încât a ajuns la peste 60 000 de oameni.

carti gratis

Până acum în cadrul campaniei Cărțile pe față s-au mai realizat o serie întreagă de evenimente și acțiuni: cabinetul stomatologic anticariat (anti-cariat), taxi gratuit pentru cititori, nunta ca la carte, salonul de carte la beauty salon (acțiunea numită “Aranjează-te cu volum”), intrare gratuită la Grădina Botanică dacă ai o carte la tine, gala cititorului clujean, service auto cu bibliotecă și multe altele.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.