O carte pe o poză – book face your facebook for a book

0

O carte pe o poză – book face your facebook for a book

LA PERNE SE DAU CĂRȚILE PE FAȚĂ

Campania ”Cărțile pe față” continuă seria inaugurărilor de localuri à la carte luni, 19 mai, de la ora 19:00, când localul “La Perne” (CLUJ) va primi o acreditare cu cinci distincții – numită acreditare în cinci volume – pentru atmosfera potrivită pe care o asigură cititorilor.

Cei prezenți la eveniment vor putea viziona în premieră filmulețul ”50 People One Question” filmat în Cluj pe 7 Mai,  vor schimba cărți și vor putea de asemenea să cumpere cărți în sistemul ”blind date with a book„ – întâlnire cu o carte necunoscută. În 19 mai devenim Admiratori Literari și ne dăm ”cărțile pe față”, deoarece primii 40 oameni care în cadrul evenimentului își vor face o poză cu una din cărțile oferite de Editura Litera vor putea pleca acasă alături de cartea aleasă de ei. Mai mult de atât, cititorii vor beneficia de o reducere de 10% la consumație dacă vor posta pe Facebook un ”book selfie” împreună cu check-in la locația La Perne.

Campania ”Cărțile pe față„ este o campanie ce își propune dezvoltarea valorilor personale prin citit. Este o campanie creativă și de bun-simț, promovînd cititul în moduri neconvenționale: în localuri, la service auto sau în cabinete stomatologice.

Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon 0743 655 258 – La Perne, iar pentru mai multe informații accesați link-urile următoare :

 https://www.facebook.com/events/235567936650920/

https://www.facebook.com/cartilepefata

 carti aproape gratuit

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.