O carte pe o poză – book face your facebook for a book

0

O carte pe o poză – book face your facebook for a book

LA PERNE SE DAU CĂRȚILE PE FAȚĂ

Campania ”Cărțile pe față” continuă seria inaugurărilor de localuri à la carte luni, 19 mai, de la ora 19:00, când localul “La Perne” (CLUJ) va primi o acreditare cu cinci distincții – numită acreditare în cinci volume – pentru atmosfera potrivită pe care o asigură cititorilor.

Cei prezenți la eveniment vor putea viziona în premieră filmulețul ”50 People One Question” filmat în Cluj pe 7 Mai,  vor schimba cărți și vor putea de asemenea să cumpere cărți în sistemul ”blind date with a book„ – întâlnire cu o carte necunoscută. În 19 mai devenim Admiratori Literari și ne dăm ”cărțile pe față”, deoarece primii 40 oameni care în cadrul evenimentului își vor face o poză cu una din cărțile oferite de Editura Litera vor putea pleca acasă alături de cartea aleasă de ei. Mai mult de atât, cititorii vor beneficia de o reducere de 10% la consumație dacă vor posta pe Facebook un ”book selfie” împreună cu check-in la locația La Perne.

Campania ”Cărțile pe față„ este o campanie ce își propune dezvoltarea valorilor personale prin citit. Este o campanie creativă și de bun-simț, promovînd cititul în moduri neconvenționale: în localuri, la service auto sau în cabinete stomatologice.

Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon 0743 655 258 – La Perne, iar pentru mai multe informații accesați link-urile următoare :

 https://www.facebook.com/events/235567936650920/

https://www.facebook.com/cartilepefata

 carti aproape gratuit

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează