Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Numărătoarea inversă a început! FUSION Festival 2013 la doar 2 săptămâni distanţă

0

Mai putin de doua saptamani pana la FUSION Festival 2013. Barajul de acumulare de la Gura Riului va deveni gazda singurului festival multimedia din Romania.

Pe 12 si 13 Iulie 2013 FUSION Festival aduce fanilor muzicii electronice un show de exceptie.

O experienta mai mult decat o serie de concerte, FUSION Festival este evenimentul care da dependenta de distractie. In fiecare an, al doilea weekend al lunii Iulie, este rezevat spectacolului care imbina genul electronic dance cu efecte vizuale, lumini, lasere si coreografii inedite.

Invitatii speciali ai celei de-a patra editie: Arnej si Freestylers. Line-up este completat de o serie ampla de artisti romani. Spectacolul este completat de show-ul incendiar, la propriu, pus in scena de Gomorrah. In premiera pentru Romania, Gomorrah prezinta INVADERS. Unicitate, calitate si inovatie sunt elementele care caracterizeaza cel mai bine show-ul Gomorrah din cadrul FUSION Festival.

Doua zile si doua nopti de distractie la cote inalte.

In inima Transilvaniei, la poalele muntilor Cindrel, FUSION Festival va prezinta doua lumi disticte, unite prin energia publicului. Profitati de perioada pentru a vizita imprejurimile Sibiului in timpul zilei, pentru ca seara sa intrati intr-un univers al luminii si culorii ce vibreaza in ritmurile muzicii electronice.

FUSION Festival 2013 wide WEB

Pachetele Travel to FUSION se pot achiziona online, direct de pe site-ul oficial www.fusionfestival.ro.

Eveniment organizat cu sprijinul: Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Gura Riului, Administratia Apele Romane, ANAGOV, Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Parteneri oficiali: Heineken, Red Bull. Parteneri media: Kiss FM, Kiss Tv.

FUSION Festival este un eveniment complex in cadrul caruia muzica este sincronizata cu efecte vizuale, spectacol de lasere, proiectii, iluminare arhitecturala, efecte pirotehnice, trupe de dansatori si reprezentatii cu foc, toate acestea, realizand un spectacol multimedia unic in Romania.

SEE THE MUSIC | www.fusion.com.ro | www.fb.com/OfficialFusion

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.