Nu pierde ocazia de a te mira alaturi de dl Vintan la TEDXSibiu!

0

In 29 octombrie 2010, in cadrul Hotelului Ibis Sibiu va avea loc prima editie a evenimentului TEDxSibiu. In cadrul acestuia 8 speakeri din Sibiu si din intreaga tara vor adresa discursuri de 17 minute, in fata unei audiente selectate. Discursurile vor aborda idei si viziuni legate de subictul evenimentuilui „Cum poti dinamiza o comunitate prin exemplul personal de viata dinamica?”.

Printre cei 8 vorbitori se afla D-l Profesor Universitar Lucian Vintan, care din perspectiva unui om de stiinta recunoscut la nivel international adreseaza tinerilor interesti de eveniment urmatorul mesaj:

1. Cine este Lucian Vintan in 10 cuvinte?
Un om care iubeste stiinta si cultura, deopotriva.
2. Care este cea mai mare provocare in activitatea dumneavoastra?
Stapanirea complexitatii.
3. De ce ar trebui sa vina oamenii la TEDx Sibiu?
Sa nu piarda ocazia de a se mira.
4. Care este intr-o propozitie viziunea dvs. pentru viitor?
O lume cu mai multi oameni care vor gandi corect.

Tinerii, din domenii de activitate variate: afaceri, social, arte, cultură, educaţie, medicină şi altele, se pot inscrie la acest eveniment accesand site-ul www.tedxsibiu.ro si completand formularul de aplicare, iar in urma selectiilor vor fi alesi doar 99 de participanti.
Cei care se simt norocosi, pot concura la cele 2 concursuri propuse pe pagina http://www.facebook.com/TEDxSibiu: Concursul TEDxSibiu si concursul Ambient. Posesorii de Bdcard beneficiaza de o reducere de 20% din pretul biletului http://www.facebook.com/profile.php?id=100000813300424.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează