Noi zone pietonale in Cluj?

0

Propuneri de extindere a zonelor pietonale din Cluj in noul PUG Centrul istoric al Clujului.

Propunerea pentru această fază intermediară prezintă zone pietonale în Piaţa unirii, pe strada Universităţii, sau pe Mihail Kogălniceanu până la Bastionul Croitorilor, scrie buzznews.ro.

 

Echipa arhitecţilor care pregăteşte Planul Urbanistic General (PUG) prezintă o primă schemă a Centrului istoric al Clujului.” Schema a fost dezvoltată pentru discuţiile cu privire la ceea ce ar trebuie să se întâmple în Piaţa Mihai Viteazul”, a declarat pentru BUZZNEWS arhitectul Adrian Borda.

bistro viena Cluj

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează