Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nikon este partenerul principal al Photo Romania Festival 2015

0

Nikon este partenerul principal al festivalului internaţional Photo Romania, ediţia 2015, eveniment care va avea loc între 15 şi 24 mai, la Cluj-Napoca.

Poster Photo Romania Festival 2015

„Suntem încântaţi de faptul că Nikon ne susţine şi că va fi o prezenţă activă pe tot parcursul festivalului. Suntem convinşi că vom avea o colaborare fructuoasă şi plină de creativitate”, a declarat Cătălin Balog Bellu, iniţiatorul Photo Romania Festival.

„Prezenţa Nikon şi a fotografilor-ambasadori ai Nikon va îmbogăţi, cu siguranţă, conţinutul festivalul, iar publicul va avea parte de surprize plăcute pe care le pregătim în aceste zile”, a precizat Sebastian Vaida, directorul artistic Photo Romania Festival.

„Suntem bucuroşi ca Nikon susţine în premieră Photo Romania Festival, care a crescut în amploare de la an la an, ajungând unul dintre cele mai importante festivaluri de fotografie din ţară”, a declarat Camil Perian, directorul general Skin.

În cadrul Photo Romania Festival va exista o zi dedicată partenerului – Ziua Nikon, iar pe parcursul festivalului vor fi prezenţi la Cluj fotografi de marcă – ambasadori Nikon. De asemenea, doritorii vor putea să testeze cele mai recente echipamente Nikon. Informaţii detaliate despre acţiunile şi evenimentele Nikon din cadrul Photo Romania Festival vor fi făcute publice în curând.

 

Festivalul internaţional Photo Romania a ajuns la a cincea ediţie. Publicul va putea participa, în cadrul Photo Romania 2015, la peste 50 de expoziţii ale unor fotografi români şi străini de prestigiu, la ateliere de specialitate, la concursuri diverse, la concerte şi alte evenimente speciale. De asemenea, Photo Romania Festival va gădui Photo Stories – o conferinţă de fotografie pe modelul TEDx, Industry Days – o serie întâlniri internaţionale ale managerilor de festivaluri de fotografie şi evenimente cu profil specific, precum Focus Ungaria, Ziua Fotojurnalismului sau Ziua Fotografiei de Arhitectură. Creat în 2010, sub titulatura FIAF, Festivalul Photo Romania a adus fotografia în prim-planul vieţii culturale româneşti şi a reuşit să înscrie Clujul în reţeaua mondială a festivalurilor de fotografie de înaltă ţinută.

Nikon este unul dintre cei mai importanți producători de echipament foto din lume, cu o tradiție de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat în 1948. Nikon s-a impus pe piața de-a lungul timpului prin calitatea deosebită a produselor, acestea reprezentând astăzi alegerea predilectă a fotografilor profesioniști din întreaga lume.

www.nikonisti.ro

SKIN este o companie de distribuție pe piața IT și furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri, electroshop-uri și magazine online din Romania. Prezent pe piață din anul 2000, SKIN este unicul importator și distribuitor Nikon în Romania.

www.skin.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.