Nepotul lui Mahatma Gandhi lanseaza o carte la Cluj!

1

Nepotul lui Mahatma Gandhi, Rajmohan Gandhi, lanseaza o carte la Cluj in data de 18 aprilie 2010! „The man, his people and the empire” este numele cartii profesorului indian, iar la lansare Rajmohan Gandhi va sustine si un discurs: „Oameni obisnuiti au puterea sa produca un impact semnificativ asupra societatii. Gandhi un om care a inspirit indieni obisnuiti sa inalture puterea Imperiului Britanic in India”.

Initiatives of Change si Institutul Roman Pentru Actiune, Instruire si Cercetare in Domeniul Pacii (PATRIR) au deosebita placere sa va invite in data de 18 aprilie la Casa Matei (Cluj), in Sala Mare incepand cu orele 13.00 unde Rajmohan Gandhi, nepotul lui Mahatma Gandhi, fost membru al Rajya Sbha in Parlamentul Indian, profesor la Universitatea din Illinois, Urbana-Champaign, pe Programul de studii pentru Asia de Sud si Estul Mijlociu isi va lansa noua carte „The man, his people and the empire.”

Am aflat despre aceast eveniment de la lumebuna.ro unde sunt mai multe informatii despre acest eveniment cultural de exceptie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.