Ne vedem în aer, la AIRFIELD FESTIVAL

0

airfield A5 

Survol cu avioane de agrement, salturi cu parașuta, dirt park și multă muzică electro – este mix-ul unic pe care îl propune AIRFIELD FESTIVAL SIBIU, care se va desfășura în perioada 1-3 august 2014.

Participanții la cel mai tânăr festival din Sibiu vor avea parte de distracții extreme. Aerodromul Măgura, locul de desfășurare al evenimentului, va fi deschis pe toată perioada celor trei zile de festival, pentru amatorii de muzică şi zbor. Aceștia pot alege un survolul într-un avion de două locuri – pilot și pasager, iar pentru cei care caută și mai multă adrenalină, AIRFIELD FESTIVAL are în ofertă salturile cu parașuta.

Variantele de zbor vor fi disponibile pe tot parcursul zilei, până la lăsarea serii și în condiții de vreme bună.

Pe aerodrom va fi amenajată și o zonă de camping, cu 200 de locuri de cort, dar și un dirt park, pentru pasionații de dirt bike. Totodată, festivalul aduce înaintea participanţilor The Black Sheep Market, un mic târg în care cei interesaţi pot achiziţiona lucruri vintage şi second-hand de valoare.

Pe cele două scene ale festivalului vor urca artiști consacrați ai zonei electro, dar și tineri români talentați. Printre invitații speciali se numără artistul rus Andrei Pushkarev și Silent Strike, muzician cunoscut sibienilor mai ales pentru clipul de promovare Sibiu. Tânăr din 1191.

Line-up-ul numără peste 18 artiști ai muzicii electronice, printre care veteranul DJ Vasile, dar și Adi Dumitra, Mihai Popoviciu, DJ K-Lu, Toygun, Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Ciprian Popa, DEX, Răzvan Mate, KCN, SYl, Pitza, Gabi Ticulescu, Danaga, Bozzo.

AIRFIELD FESTIVAL se desfășoară într-un adevărat paradis verde și se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare. Vor fi amplasate două scene, un dirt park, două zone de food & drinks, o zonă de camping cu facilități, o zonă de activități distractive, un centru de informare turistică, o zonă de parcare și spaţii destinate demonstraţiilor practice aeronautice.

Intrarea în spațiul de festival este liberă. Transportul din Sibiu către Aerodromul Cisnădie şi retur va fi asigurat cu microbuze.

Informații la zi despre festival, fotografii și modificările care ar putea apărea în program vor fi postate pe pagina facebook.com/AirfieldFestivalSibiu.

În acest moment, AIRFIELD FESTIVAL a rămas singurul festival de muzică electronică din Sibiu (n.r Fusion Festival, eveniment consacrat, nu se va mai ține anul acesta).

AIRFIELD FESTIVAL este un eveniment organizat de Aviator Pub.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează