MUREȘ: Rock Over Ludus suna adunarea!

0

Rock Over Ludus este noua denumire a festivalului Remember Rock in Ludus, care va avea loc in perioada 22-23 iulie 2016, in Parcul Tineretului din localitatea Ludus, judetul Mures.

Ca urmare a invitatiei primite din partea organizatorilor, Promusic Events a decis sa sustina acest festival. Prin parteneriatul creat se urmareste construirea unui festival care sa poata concura cu alte evenimente de gen cu traditie din Romania.

Rock Over Ludus-Logo

“Am raspuns prompt invitatiei organizatorilor de a ne alatura acestui festival considerand ca exista un potential pentru acest gen de eveniment in zona. Ne bucuram ca putem contribui la ridicarea unui nou festival rock & metal din Romania.” a declarat Nelu Brindusan, CEO Promusic Events.

Daca la prima editie a festivalului (care a fost votata de catre public, in cadrul Metalhead Awards, cel mai bun festival la categoria Best Small/Emerging Festival) au cantat exclusiv formatii autohtone, dintre care amintim Dirty Shirt, Bucovina, Luna Amara, Altar etc, pentru editia din acest an organizatorii au invitat atat formatii autohtone, cat si formatii straine.

In zilele urmatoare vor fi anuntate primele formatii care vor participa la Rock Over Ludus 2016!

O filmare de la editia precedenta a festivalului se poate urmari aici

Evenimentul este sustinut si in acest an de Primaria si Consiliul Local Ludus.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.