MTB Predeal Trophy, 14 septembrie, Predeal, Prahova

0

 

Sambata, 14 septembrie 2013, in Predeal, judetul Prahova, la ora  11:00 se va da startul competitiei MTB Predeal Trophy, a zecea din calendarul Riders Club. Evenimentul va avea startul la Cabana Fulg de Nea de pe DN1.

140x140Competitia din Predeal va fi organizata de domnul Nae Plumbota, care va asigura managementul organizatoric, inclusiv obtinerea aprobarilor necesare, curatarea si marcarea traseului, gestionarea si coordonarea punctelor de control, asistentei medicale si punctelor de alimentare. Primaria orasului Predeal ii este alaturi in acest demers. MPG se alatura organizatorului cu servicii de marketing sportiv si administreaza inscrierile prin intermediul platformei www.ridersclub.ro. In plus, MPG va asigura pachetul de concurs, necesarul punctelor de alimentare si premiile.

Inscrieri

Inscrierile sunt deschise din data de 20 august pe pagina detaliata a evenimentului, de pe site-ul www.ridersclub.ro. Cei care doresc sa participe pot profita pana luni, 8 septembrie, de taxa minima de inscriere, de 60 de lei. Dupa aceasta data, taxa va fi 70 de lei, respectiv 80 de lei pentru inscrierile facute la fata locului, in ziua evenimentului.

Trasee

MTB Predeal Trophy intampina iubitorii de ciclism cu 3 trasee adaptate nivelurilor de abilitate din sistemul Riders Club:

–          Traseul de 11 km, pentru riderii de nivel 4

–          Traseul de 15 km, pentru riderii de nivel 3 masculin si feminin si 2 feminin.

–          Traseul de 40 km, pentru riderii de nivel 1 masculin si feminin si 2 masculin.

 

Diferenta de nivel: aprox. 360 m pentru cursa de 11 Km, aprox. 630 m pentru cursa de 15 Km si 1740 m pentru cursa de 40 km.

Punct de plecare: Cabana Fulg de Nea din DN1.

Accesare harta traseu

 

Program

  • 08.00: Deschiderea inscrierilor si ridicarea pachetelor de concurs
  • 10.30: Inchiderea inscrierilor si ridicarea pachetelor de concurs
  • 10.45: Sedinta tehnica
  • 11.00: Start toate nivelurile
  • 15.00: Timp limita de parcurgerea a traseului
  • 17.00: Festivitatea de premiere

 

Pachet de concurs

Pe langa experienta parcurgerii unui traseu unic, participantii vor beneficia in pachetul de start de: Covrigei GrandPapa si biscuiti Poieni, Medalie de finisher, Numar de concurs cu chip de cronometraj, Covrigei GrandPapa si doza Ursus Cooler la finalul competitiei, Apa, energizant Gatorade, banane, ciocolata, glucoza, biscuiti Velpitar la punctele de alimentare, Zona de spalare biciclete la finish.

Premii

Primii trei clasati in cadrul fiecarei categorii se vor bucura de premii oferite de MPG cu sprijinul sponsorilor si partenerilor Riders Club. In plus, si concursul de la Predeal ofera tuturor riderilor participanti sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc la tombola evenimentului. Pentru a intra in posesia premiului, riderii trebuie sa fie prezenti la extragerea din cadrul festivitatii de premiere si sa aiba asupra lor numarul de concurs si un act de identitate. Premiile oferite in cadrul tombolei sunt: 1 cadru GIANT super light din aluminiu AluXX SL in valoare de 3000 de lei, 1 tricou al echipei de ciclism Skil, 3 pachete tricou + sapca.

Ce este Riders Club?

Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la competitiile Riders Club organizate in toata tara, pe durata unui intreg sezon.

 

Cum revolutioneaza Riders Club experienta de rider?

La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a clubului. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarei competitii din calendar si clasamentele generate pe niveluri competitionale sunt principalele functionalitati care ii vor oferi o experienta completa fiecarui membru al clubului.

Pagina personala pe RidersClub.ro

Fiecare membru Riders Club are o pagina personala care afiseaza nivelul de abilitate, evolutia in evenimentele Riders Club, clasamentul personal si alte informatii utile.

Nivelurile competitionale

Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta, si 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului amator.

Calendarul Riders Club
Evenimentele Riders Club sunt competitii in care participantii alearga pe trasee adaptate lor si impotriva unor concurenti cu acelasi nivel competitional. Un incepator de nivelul 4 va concura pe trasee mai scurte si mai usoare. Un rider experimentat, de nivelul 1, va concura pe trasee mai lungi si mai dificile. Competitiile din calendar au trasee dedicate fiecarui nivel. Calendarul Riders Club 2013 este disponibil aici.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.