Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Modelism şi istorie feroviară la Râşnov

0

În perioada 13-22 iulie, Primăria Râşnov si Asociaţia Rosenau Turism  organizează, la Casa de Cultură din localitate, expoziţia “Destinaţie Râşnov – modelism şi istorie feroviară”, în cadrul căreia se va desfăşura şi cea de-a XXIV-a ediţie a concursului de modelism feroviar “Cupa Mocăniţa”. Co-organizatori sunt Muzeul CFR si Rail Force care vor participa si cu exponate.

La eveniment şi-au anunţat participarea 24 de modelişti din patru cluburi de specialitate din România, care îşi propun să aducă la cunoştinţa publicului o parte din istoria transportului pe calea ferată şi arta de a reproduce la scară redusă echipamentele feroviare şi unele zone urbane. Papucs András  din Sfantu Gheorghe participa cu doua expozitii, una de fotografii  „ De la Covasna până la Neruja pe calea ferată forestieră de odinioară” si  o expozitia de grafica Krauss, povestea adevărată a unei mici locomotive cu abur”.

Pe lângă caracterul cultural, evenimentul de la Râşnov are şi o latură umanitară: intrarea va fi liberă, însă vizitatorii, în măsura în care doresc, vor putea face donaţii pentru ajutorarea Casei de copii Brebenel din oraşul Râşnov.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.