Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Modelism şi istorie feroviară la Râşnov

0

În perioada 01 – 03.11.2013, Primăria Râşnov si Asociaţia Rosenau Turism  organizează, la Sala Expozitionala a Scolii Peter Thal  din localitate, “CUPA MOCANITA” –  EXPOZITIE SI CONCURS CU TEMATICA  FEROVIARĂ,    ediţia a XXV-a. Co-organizatori sunt CENAFER  (  Muzeul  CFR ) si Rail Force care vor participa si cu exponate.

La eveniment şi-au anunţat participarea  cluburi de modelism feroviar din ţară, pasionaţii de modelism feroviar neafiliaţi , reprezentanţi ai CENAFER  (  Muzeului CFR ) si  investitori privati in transportul pe calea ferata din România. Acestia îşi propun să aducă la cunoştinţa publicului  arta de a reproduce la scară redusă echipamentele feroviare, a unor gari, depouri si o parte din istoria transportului pe calea ferată. Papucs András  din Sfantu Gheorghe participa cu doua expozitii, una de fotografii  „ De la Covasna până la Neruja pe calea ferată forestieră de odinioară” si  o expozitia de grafica Krauss, povestea adevărată a unei mici locomotive cu abur”.

Pe langa caracterul cultural aceasta  expozite are  si o latura  umanitara, intrucat  intrarea va fi libera, insa vizitatorii vor avea libertatea sa doneze cat doresc, pentru a face posibil ca anul acesta MOS NICOLAE  sa ajunga cu daruri la  Casa de copii de tip familial „BREBENEL”din loc Rasnov.

Expozitia se adreseaza pasionatilor de modelism, turistilor, locuitorilor orasului Rasnov  si ai localitatilor limitrofe.

Afis CUPA MOCANITA 1

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.