Mişcarea de reciclare la Braşov, 18 iulie 2009

1

lectii-de-recilare-in-weekend-1249b„Ziua Verde” s-a transformat într-un program naţional de educare a publicului larg in privinta reciclarii, program numit „Mişcarea de reciclare”. 

Miscarea de Reciclare va ajunge sambata, 18 iulie 2009, la Brasov, cea de-a sasea oprire din aceasta vara. Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile). Campania este organizata de Roddia sub patronajul Ministerului Mediului si isi propune sa devina platforma nationala de constientizare si informare asupra nevoii de a recicla…. continuarea pe site-ul 1235.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.