Marsului Biciclistilor Clujeni / AZI – 29 iulie 2010, la ora 18:00

0

AZI – Joi, 29 iulie 2010, la ora 18:00 se va desfasura la Cluj-Napoca editia lunara a Marsului Biciclistilor Clujeni! Intalnirea  participantilor va fi in Skate-Parc (parcul  I.L.Caragiale, langa Palatul Telefoanelor, cu acces din str. Baritiu),  incepand cu ora 17:30, dar startul efectiv este la ora 18:00.

Actiunea are rolul principal de a transmite autoritatilor, publicului si presei un semnal in directia mobilitatii urbane durabile, care nu poate  fi conceputa intr-un oras modern fara o puternica promovare a utilizarii  bicicletei ca mijloc cotidian de transport (alaturi de transportul in  comun si mersul pe jos), ca altrenativa la deplasarea automobilistica, potrivit liberinmiscare.ro

Sursa: liberinmiscare.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează