Maros Bike Marathon in muntii Gilaului din Apuseni, 30 septembrie 2012

0

Maros Bike Marathon – 30 septembrie 2012

Duminica, 30 septembrie 2012, va avea loc o sasea editie a Maros Bike Marathon, o competitie de mountainbike in Muntii Gilaului din Cluj, la care sunt asteptati in jur de 500 de participanti, din Romania, Ungaria, Ucraina si Italia.

Startul competitiei va fi la ora 10, din incinta Motel Gilau, de langa baza sportiva. Competitia este una Open la care poate participa orice persoana de peste 14 ani, care dispune de o bicicleta MTB si este obisnuita cu efortul de anduranta, cu drumurile bolovanoase de munte, are o atitudine pozitiva fata de mediul inconjurator si fata de colegii de concurs si isi doreste sa se autodepaseasca.

Organizatorii pun la dispozitie 2 trasee: RACE, de 47 km cu 1700 m total ascensiune, iar traseul MARATHON  de 75 km cu 2700 m  total ascensiune, pe cele mai frumoase poteci, drumuri si peisaje din Muntii Gilaului, strabatand Muntele Rece, Culmea Paltinei, Varful Magura, Balta, Racatau, Drumul Generalului, Costesti, Muntele Ijar, Uzina, Pape, Somesul Cald.

Inscrierile se mai pot face la fata locului sambata 29 septembrie, intre orele 14:00 – 20:00.  Participarea concurentilor se va face pe proprie raspundere, iar inscrierea minorilor se va face doar de catre tutorele legal sau in baza unei acord autentificat de catre un notar.

Atmosfera in zona de Start-Sosire va fi intretinuta de catre DJ Levy, cu un set-up de  deep dirty bass, electrofunk, electrojazz, Dub si DNB.

Competitia este organizata de Clubul Sportiv Maros, sub egida Federatiei Romane de Ciclism si este sponsorizata de Maros Bike, energizata de High5/Nutricult.ro , cu traseu cartografiat de Schubert&Franzke. La buna organizare vor contribui Clubul Clujul Pedaleaza, Salvamont Cluj, Serviciul de Ajutor Maltez, Clubul Montan Carpati 29. Parteneri de promovare: Zile si Nopti, Dirtbike.ro, Ciclism.ro, Freerider.ro, MBike.ro, Light-Bikes.ro si EliseiMiron.com.

Pentru mai multe detalii accesati:
marathon.marosbike.ro

facebook.com/marosbikemarathon

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează