Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MarkDay aduce speakeri internaţionali în 25 aprilie la Cluj

0

Speakeri internaţionali şi teme de actualitate

MarkDay aduce speakeri internaţionali în 25 aprilie la Hotel Golden Tulip Ana Dome. 

Conferința dedicată specialiştilor de marketing şi comunicare se deosebeşte de evenimentele existente atât prin structura aparte, cât mai ales prin invitaţii ediţiei. Speakerii vor aborda subiecte de actualitate care vor fi transpuse ulterior în workshop-uri şi debate-uri. Astfel, exerciţiile şi dezbaterile vor implica direct publicul şi îl vor menţine în permanenţă activ. Conferinţa va găzdui în jur de 150 de invitaţi, va cuprinde prezentări, debateuri si 7 workshop-uri tematice.

Printre speakerii confirmați sunt oameni din agenții de publicitate, oameni cu background de media, marketeri în companii, antreprenori, freelanceri, Mircea Criveanu – orasulm.eu, Ionuț Oprea – Standout, Raluca Mihalachioiu – The Public Advisors, Oana Ioja – Ogilvy, Iulian Comănescu – comanescu.ro, Lorand Balint Boti – Platypus Group, Adrian Ilovan – Netlogiq.

Din Viena vine Iulian Pădurariu, Marks, din Hamburg vine Nick Sohnemann, Innospark și după multă experiență acumulată în State, Europa și Israel, Cristian Ezri vine să ne învețe să facem networking eficient.

Speakerii surpriză pentru debate vor fi anuntați în curând.

Temele acoperite în acestă ediție: mobile campaigns, engagement 2.0, gamification, building relationships, maximizare rezultate în online, psihologie marketeri, client service creativ, innovation marketing.

markday logos

Detalii despre speakerii internaționali:

Nick Sohnemann a lucrat 2 ani în departamentul de inovație al agenției de media OMD pentru clienți precum Vodafone, McDonalds, Daimler, Beiersdorf. În ultimii 4 ani a fost trend researcher și Global Innovation Advisor la TrendONE, unde activitatea lui era de a ghida clienții în a aplica trendurile în mod inovativ pentru businessurile lor. Din ianuarie 2013 și-a deschis propria firma de consultanță în inovație – INNOSPARK. Acesta va susține o prezentare cu tema Marketing Innovation – Do it right!, în care va familiariza publicul cu trendurile de marketing relevante din mai multe piețe, cu tips and trickuri de implementare a inovației. În cadrul workshopului participanții vor fi împărțiți în grupe și vor dezvolta împreună idei de marketing în funcție de anumite trenduri și le vor evalua împreună.

 

Iulian Pădurariu coordonează din 2008, de la Viena, activitatea la Trout&Partners, firma de consultanta, pentru Europa Centrală şi de Est. Experienţa sa anterioară adună poziţii de director la companii româneşti de renume precum Policolor, Murfatlar sau TVR.  Printre realizările sale se numară 11 premii Effie, lansarea şi dezvoltarea unor importante agenţii de publicitate, precum şi lansarea şi poziţionarea unor branduri româneşti cunoscute. La Marks (Marketing Simplificat), Iulian Pădurariu activeaza în calitate de Consultant de marketing asociat.

Subiectul pe marginea căruia Iulian Pădurariu va susţine prezentarea din cadrul conferinţei MarkDay, poartă titlul Engagement 2.0 – Gamification. Acesta prezintă metode simple și care favorizează crearea unei relaţii durabile win-win, extinderea bazei de date a clienţilor, creşterea forţei de vânzare şi depăşirea concurenţei într-un mod inteligent. Marks foloseşte „gamification” pentru clienţii lor din Germania, Austria sau chiar Rusia pentru creşterea loializării şi implicării clienţilor. Tehnica în sine este încă la început de drum, dar doreşte să stârnească interesul participanţilor.

 

Cristian Ezri – Business development CEE în cadrul Beilink Business Foreign Affairs, vine cu un background multicultural și cu expertiză în energie verde. Scopul workshopului ținut de el, Networking, a life attitude!, e să ajute oamenii să facă networking care sa le aduca rezultate pe termen lung. Orice conferință are în program pauze dedicate networkingului, pentru          a cunoaște noi posibili parteneri, ori pentru a dezvolta relații existente. Cu toate acestea nu se organizează traininguri pentru a învăța cum să te prezinți și cum să relaționezi cu ceilalți. Acest workshop se va adresa tuturor celor prezenți, atât începători cât și avansați, și va avea loc înainte de seară de cocktail, pentru a-i asigura pe participanți ca teoria și exercițile îi vor ajuta cu fiecare ocazie ivita pentru networking.

 

Programul complet îl găsiți pe siteul evenimentului markday.ro, mai multe detalii despre speakeri găsiți pe blogul acestuia markday.ro/blog/ și ultimele noutăți le aflați pe pagina de facebook dedicată facebook.com/markdayromania.

Ofertă! Pentru cei ce vor să  participe la 2 conferințe, MarkDay și la TeCOMM, confeirnța de comerț electronic din octombrie, există un pachet special de 109 euro. Detalii aflați dând un mail la office@liberoevents.ro.

Parteneri: Mediatic, Impress, Iulius Mall, Revista Bulevard, ClujLife, evenimenteincluj.ro.

Libero Events este o agenție de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical şi evenimente dedicate antreprenoriatului.

Organizăm târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show, Health & Beauty Show, BookShow, conferinţe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri şi seminarii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.