Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maratonul Internațional Brașov: 800 de copii, așteptați la startul cursei dedicate celor mici

0

Intrăm in linie dreaptă până la startul maratonului panoramic al României, Maratonul Internațional Brașov, și avem noutăți importante pentru voi, dar și pentru cei mici.

Copiii cu vârste între 6 și 14 ani sunt așteptați la startul competiției care le este dedicată – Cursa Copiilor. Am pregătit, în acest an, 800 de locuri pentru cei mici, dar și un kit surpriză, special conceput pentru ei.

Cei mici care se înscriu la start vor primi un tricou din bumbac, un voucher Superland cu o tură gratuită, la alegere, în una din următoarele atracții: Adventure by Superland, Crazy Cars, Carousell, Tagada sau Tropicana, intrare gratuită în Paradisul Acvatic, o cartelă prepaid Telekom, Voucher cu 20% reducere la Intersport și abțibild Superland.

CURSELE POPULARE ȘI CURSA COPIILOR SUNT GRATUITE PENTRU BRAȘOVENI

Maratonul Internațional Brașov înseamnă două zile de spectacol, pe 19 și 20 mai, în care te vei bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment la standardele AIMS, cel mai important for international din domeniu. Cursele noastre au doar limita inferioară de vârstă, de șase ani, și o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire:

maraton – 42 km,

semimaraton – 21 km,

cursă – 10,7 km,

cursa populară – 5,7 km, caritabilă, necompetițională și necronometrată,

team run – 4 x 10,7 km,

cursa copiilor între 6 și 14 ani,

NOU – cursa de 2,5 km, necompetițională și necronometrată,

NOU – Crosul Universității Transilvania, 2,5 km

Înscrierile sunt deschise până în data de 15 mai.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.