Managementul angajaţilor tineri la conferinta PERSPECTIVE la Sibiu

0

PERSPECTIVE, AIESEC 13

Miercuri, 22 februarie 2012, va avea loc evenimentul business PERSPECTIVE, organizat de AIESEC Sibiu în parteneriat cu Aura Serea | Human Resources Perspectives, urmat de o gală aniversară cu ocazia împlinirii a 13 ani de existență a organizației în mediul universitar sibian. Cele două evenimente se vor desfăşura în sala de conferinţă a hotelului Continental Forum.

Evenimentul de business, organizat între orele 14 şi 19, va reuni 50 de participanţi, printre care se numără reprezentanţi ai companiilor locale și reprezentanți ai mediului universitar. Tema evenimentului este legată de domeniul resurselor umane, de managementul angajaţilor tineri, specificul generaţiilor care intră astăzi în câmpul muncii şi modul în care managementul poate gestiona cu succes relaţiile de lucru dintre aceștia.

PERSPECTIVE se va desfăşura sub forma unui forum, cu scopul de a produce o schimbare pozitivă în ceea ce înseamnă înţelegerea resurselor umane, a noilor generaţii de angajaţi şi rolul acestora în dezvoltarea viitoare a organizaţiilor.

Gala AIESEC 13 va începe la ora 19. Aceasta  reprezintă celebrarea a 13 ani în care studenţii, membri ai AIESEC Sibiu, au avut oportunitatea, de a-şi dezvolta abilităţiile de lideri pentru a avea un impact pozitiv în societate, de a interacţiona cu alte culturi, prin proiectele desfăşurate în străinătatei și de a contribui la dezvoltarea comunității locale.

Pentru participarea la evenimentul PERSPECTIVE este necesară o înscriere telefonică sau prin e-mail, taxa de participare fiind de 45 de euro pentru două persoane.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.aiesec-sibiu.ro/perspective

AIESEC este cea mai mare organizaţie condusă de studenţi din lume, activă în universităţi din 110 ţări şi teritorii. În parteneriat cu domeniul business şi cu educaţia de înaltă clasă, AIESEC are peste 60 de ani de experienţă în dezvoltarea şi transformarea studenţilor cu potenţial ridicat în lideri responsabili social.    

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează