Managementul angajaţilor tineri la conferinta PERSPECTIVE la Sibiu

0

PERSPECTIVE, AIESEC 13

Miercuri, 22 februarie 2012, va avea loc evenimentul business PERSPECTIVE, organizat de AIESEC Sibiu în parteneriat cu Aura Serea | Human Resources Perspectives, urmat de o gală aniversară cu ocazia împlinirii a 13 ani de existență a organizației în mediul universitar sibian. Cele două evenimente se vor desfăşura în sala de conferinţă a hotelului Continental Forum.

Evenimentul de business, organizat între orele 14 şi 19, va reuni 50 de participanţi, printre care se numără reprezentanţi ai companiilor locale și reprezentanți ai mediului universitar. Tema evenimentului este legată de domeniul resurselor umane, de managementul angajaţilor tineri, specificul generaţiilor care intră astăzi în câmpul muncii şi modul în care managementul poate gestiona cu succes relaţiile de lucru dintre aceștia.

PERSPECTIVE se va desfăşura sub forma unui forum, cu scopul de a produce o schimbare pozitivă în ceea ce înseamnă înţelegerea resurselor umane, a noilor generaţii de angajaţi şi rolul acestora în dezvoltarea viitoare a organizaţiilor.

Gala AIESEC 13 va începe la ora 19. Aceasta  reprezintă celebrarea a 13 ani în care studenţii, membri ai AIESEC Sibiu, au avut oportunitatea, de a-şi dezvolta abilităţiile de lideri pentru a avea un impact pozitiv în societate, de a interacţiona cu alte culturi, prin proiectele desfăşurate în străinătatei și de a contribui la dezvoltarea comunității locale.

Pentru participarea la evenimentul PERSPECTIVE este necesară o înscriere telefonică sau prin e-mail, taxa de participare fiind de 45 de euro pentru două persoane.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.aiesec-sibiu.ro/perspective

AIESEC este cea mai mare organizaţie condusă de studenţi din lume, activă în universităţi din 110 ţări şi teritorii. În parteneriat cu domeniul business şi cu educaţia de înaltă clasă, AIESEC are peste 60 de ani de experienţă în dezvoltarea şi transformarea studenţilor cu potenţial ridicat în lideri responsabili social.    

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează