Mai sunt câteva zile de înscriere la Campionatul Naţional de Aquathlon La Fântâna

0

Cea de-a treia ediţie a Campionatului Naţional de Aquathlon va avea loc la Târgu Mureş pe data de 20 iulie, cu sprijinul La Fântâna, furnizor de servicii de aprovizionare cu apă şi cafea şi liderul pieţei de apă în sistem watercooler şi purificator. Campionatul de Aquathlon este dedicat tuturor amatorilor de sport, susţinând toate categoriile de participanţi şi încurajând un stil de viaţă sănătos.

Aquathlon

Organizat de către Federaţia Română de Triatlon, competiţia La Fântâna implică probe de atletism şi înot. Acestea se desfăşoară pe 4 categorii de vârstă conform traseului stabilit de organizatori. Înscrierile la Campionatul Naţional de Aquathlon La Fântâna se încheie pe data de 19 iulie, urmând ca pe 20 iulie să aibă loc competiţia propriu-zisă cu următoarele probe:

  • Copii 9-12 ani: 200 m înot – 1,25 km alergare
  • Cadeţi 13-15 ani: 500 m înot– 2.5 km alergare
  • Juniori 16-19 ani; Amatori: 20-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, +60 ani; Ştafeta: masculin, mixt şi feminin – 2,5 km alergare – 1000 m înot – 2,5 km alergare
  • Elite: 2,5 km alergare – 1000 m înot– 2,5 km alergare

Înscrierile se pot face online, accesând acest link.

Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul financiar La Fântâna. Compania asigură, de asemenea, resursele de apă în cadrul competiţiei. “Aquathlonul face parte din categoria sporturilor de anduranţă, iar succesiunea probelor este alergare, înot, alergare. Cele două discipline sportive ajută iubitorii de mişcare să îşi menţină o viaţă sănătoasă. Ne dorim să încurajăm un stil de viaţă mai activ, valorificând acele acţiuni sportive cu mare potenţial în rândul amatorilor şi elitelor, iar mai departe să ajutăm dezvoltarea performanţei sportive”, a declarat Adrian Nănulescu, Director General La Fântâna Grup.

Despre La Fântâna

La Fântâna este liderul de piaţă pe segmentul serviciilor complete de aprovizionare cu apă în sistem watercooler şi purificator, atât pentru companii, cât şi pentru mediul rezidenţial. Compania a preluat recent distribuţia exclusivă a mărcii Lavazza în România pentru HORECA şi companii şi a lansat o gamă de abonamente prin care asigură servicii complete de furnizare a cafelei la birou.

Grupul La Fântâna numără peste 800 de angajaţi în România şi Serbia, două unităţi de îmbuteliere a apei în România (Bucureşti şi Tălmaciu, jud Sibiu) şi o unitate la Mitrovo Polje, în Serbia. La Fântâna a raportat o cifră de afaceri de 29 milioane de euro în 2013 în Romania şi Serbia şi are un portofoliu de peste 40.000 clienţi.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează