Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mai sunt câteva zile de înscriere la Campionatul Naţional de Aquathlon La Fântâna

0

Cea de-a treia ediţie a Campionatului Naţional de Aquathlon va avea loc la Târgu Mureş pe data de 20 iulie, cu sprijinul La Fântâna, furnizor de servicii de aprovizionare cu apă şi cafea şi liderul pieţei de apă în sistem watercooler şi purificator. Campionatul de Aquathlon este dedicat tuturor amatorilor de sport, susţinând toate categoriile de participanţi şi încurajând un stil de viaţă sănătos.

Aquathlon

Organizat de către Federaţia Română de Triatlon, competiţia La Fântâna implică probe de atletism şi înot. Acestea se desfăşoară pe 4 categorii de vârstă conform traseului stabilit de organizatori. Înscrierile la Campionatul Naţional de Aquathlon La Fântâna se încheie pe data de 19 iulie, urmând ca pe 20 iulie să aibă loc competiţia propriu-zisă cu următoarele probe:

  • Copii 9-12 ani: 200 m înot – 1,25 km alergare
  • Cadeţi 13-15 ani: 500 m înot– 2.5 km alergare
  • Juniori 16-19 ani; Amatori: 20-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, +60 ani; Ştafeta: masculin, mixt şi feminin – 2,5 km alergare – 1000 m înot – 2,5 km alergare
  • Elite: 2,5 km alergare – 1000 m înot– 2,5 km alergare

Înscrierile se pot face online, accesând acest link.

Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul financiar La Fântâna. Compania asigură, de asemenea, resursele de apă în cadrul competiţiei. “Aquathlonul face parte din categoria sporturilor de anduranţă, iar succesiunea probelor este alergare, înot, alergare. Cele două discipline sportive ajută iubitorii de mişcare să îşi menţină o viaţă sănătoasă. Ne dorim să încurajăm un stil de viaţă mai activ, valorificând acele acţiuni sportive cu mare potenţial în rândul amatorilor şi elitelor, iar mai departe să ajutăm dezvoltarea performanţei sportive”, a declarat Adrian Nănulescu, Director General La Fântâna Grup.

Despre La Fântâna

La Fântâna este liderul de piaţă pe segmentul serviciilor complete de aprovizionare cu apă în sistem watercooler şi purificator, atât pentru companii, cât şi pentru mediul rezidenţial. Compania a preluat recent distribuţia exclusivă a mărcii Lavazza în România pentru HORECA şi companii şi a lansat o gamă de abonamente prin care asigură servicii complete de furnizare a cafelei la birou.

Grupul La Fântâna numără peste 800 de angajaţi în România şi Serbia, două unităţi de îmbuteliere a apei în România (Bucureşti şi Tălmaciu, jud Sibiu) şi o unitate la Mitrovo Polje, în Serbia. La Fântâna a raportat o cifră de afaceri de 29 milioane de euro în 2013 în Romania şi Serbia şi are un portofoliu de peste 40.000 clienţi.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.