Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Magia medievala de la Sibiu / 27-29 august 2010

0

În acest weekend (27-29 august 2010), Sibiul primeşte magia medievală!  Spectacole de dans şi de teatru medieval, turniruri ale cavalerilor, concerte de muzica, spectacole pirotehnice, toate fac din străzile din Sibiu o mare piaţă medievală de artă.

Festivalul sau de fiecare an a adus turisti din toate tarile lumii si emotii fara granita si fara viza. „E atata frumusete in orasul cel nobil, incat regretul ca nu aici e capitala tarii iti incolteste, firesc, in suflet”, scrie Alice Nastase Buciuta.

Te invităm să te bucuri de artă, de muzică, de cultură, de frumos şi de NORMAL. Să te bucuri de Sibiu.

Programul complet al festivalului este pe sibiul.ro însă noi am extras doar o secţiune din program, spectacolele de animaţie stradală.

Vineri 27 august 2010
13:40 – PIATA MARE – Ordinul Cavalerilor Arthgotici
14:20 – PIATA MARE – Cavalerii Cetatii Rosii
15:40 – PIATA MARE – Ordinul Cavalerilor de Belgrad(Serbia)
16:20 – Curtea Bisericii Evanghelice – Cavalerii Cetatii Rosii
20:00 – PIATA MARE – Gegants de Badalona (Spania)

Sambata 28 august 2010
12:20 – PIATA MARE – Cavalerii Cetatii Rosii
14:20 – PIATA MARE – Garda de Bistrita
15:00 – PIATA MARE – Ordinul Cavalerilor de Belgrad(Serbia)
17:00 – PIATA MARE – Ordinul Cavalerilor Arthgotici
19:40 – PIATA MARE – Gegants de Badalona
21:40 – Curtea Bisericii Evanghelice – Gegants de Badalona

Duminica 29 august 2010
12:20 – PIATA MARE – Cavalerii Cetatii Rosii
13:40 – PIATA MARE – Ordinul Cavalerilor de Belgrad(Serbia)
14:20 – Curtea Bisericii Evanghelice – Ordinul Cavalerilor Arthgotici
17:00 – PIATA MARE – Ordinul Cavalerilor Arthgotici
17:00 – Curtea Bisericii Evanghelice – Gegants de Badalona (Spania)
19:40 – Curtea Bisericii Evanghelice – Ordinul Cavalerilor de Belgrad(Serbia)
20:20 – PIATA MARE – Gegants de Badalona (Spania)

SPECTACOLE PIROTEHNICE – Crispus – pirotehnistii oficiali ai festivalului

PS: Multumim Beatrice pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.