Lume Buna merge la Plai!

0

„Iti trimit acest mesaj ca sa te anunt ca LumeBuna va merge la Timisoara in perioada 11-13 septembrie la Festivalul Plai si cautam voluntari care sa ne ajute in activitatile pe care le vom desfasura acolo.
Avem nevoie de omuleti energici care sa imparta, alaturi de noi, Imbratisari Gratuite (Free Hugs), multe Zambete (un zambet pentru tine) si sa ne ajute la stand-ul pe care il vom avea la fata locului.

Oricine se implica, poate participa oricat doreste (de la o ora – doua, la o zi intreaga). Activitatile noastre se vor desfasura sambata si duminica (12 si 13 septembrie) intre orele 12:00-18:00. Asa ca daca esti din Timisoara si vrei sa ni te alaturi, lasa un comentariu la acest articol (sau trimite un email la mihail.musat@lumebuna.ro) si te vom contacta sa iti dam mai multe detalii.”

Daca esti din Timisoara poate ni te alaturi, daca nu, poate dai mai departe acest mesaj 🙂

Informaţii despre festivalul Plai pe www.plai.ro, iar despre Lume Buna pe www.lumebuna.ro

fragment-plai

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează