„Love You More”, duminica 3 iunie 2012

0

Cu venirea verii, soarelui din abundenta si in acelasi timp al zilei copilului, Asociatia Michael Jackson’s Human Nature Fan Club Romania organizeaza duminica 3 iunie 2012 intre orele 14:00 si 17:00, in Piata Matei Corvin din Cluj un eveniment deosebit pentru toti copiii si pentru copiii din noi.

In cadrul Evenimentului „LOVE YOU MORE” vom organiza un concurs:

–  desen pe asfalt cu tematica Copiii si Planeta,   

si va invitam pe toti la joaca:

-Sotron

– Face painting

– Elastic

Vom avea muzica lui Michael Jackson, premii acordate de un juriu format la fata locului din parinti voluntari, cadouri si diplome pt castigatori, plus cateva surpirize.

Veniti in numar mare la joaca impreuna cu noi!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează