Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Love for books – Eveniment UseTogether la Cluj / miercuri, 30 ianuarie

0

Se spune că de cele mai multe ori cărțile ne sunt prieteni statornici, ne sunt sfetnici și nu ne contrazic; cărțile care ne plac sunt și urne pline de amintiri (M.Sadoveanu) .

Pe voi cei care aveți teancul de cărți pe noptieră, biblioteci mai mari și mai micuțe, un pat sau un fotoliu confortabil în care vă place să vă afundați cu tot corpul și tot gândul, un pahar de vin sau o ciocolată caldă, vă invităm cu mic cu mare la adunarea UseTogether!

 

Cea mai bogată categorie de pe UseTogether este de departe cea a cărților cu peste 400 de titluri adunate până în prezent. O veritabilă bibliotecă am putea spune, nu?

Va așteptăm miercuri, 30 ianuarie, ora 19:00, la Piano Cazola din Cluj pentru un festin al cărților de toate felurile pentru toate gusturile! Să ne cunoaștem, să împrumutăm, să schimbăm și să donam cărți, să plecam cu toții spre casele noastre cu niște pagini tipărite în desagă.

use together

Despre UseTogether

UseTogether este o platformă online care oferă comunității sale acces la o gamă largă de resurse fără să fie nevoie să le dețină. Practic, membrii au posibilitatea să împrumute, să schimbe și să doneze (respectiv să primească) obiecte în cadrul comunității. Ei adaugă obiecte pe care sunt dispuși să le folosească în comun și au acces la toate obiectele pe care ceilalți membri le-au pus pe site. Comunitatea se construiește în jurul valorilor de consum colaborativ, încredere și contribuție la comunitate. Motto-ul UseTogether este: „It’s not about owning things, it’s about access to things.”

Mai multe detalii aici: http://www.facebook.com/events/547195115292280/?ref=2

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.