Locuri gratuite la tabara de creatie interculturala!

0

Asociaţia Divers cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice organizează în cadrul programului „Diversitatea – O Şansă în Plus pentru Viitor” o tabără de creaţie interculturală pentru elevi cu scopul realizării „Calendarului Diversităţii 2011”.

Organizatorii oferă 12 locuri gratuite în tabăra de creaţie care se desfăşoară la Sînvasii, judeţul Mureş în perioada 20 – 26 iunie 2010.

Ocuparea locurilor din tabără se va face în baza unei selecţii de către un juriu format din artişti plastici. Pentru a participa la selecţie elevii care doresc să participe la această tabără trebuie să trimită o lucrare realizata (desen, grafică, pictură, etc) în format electronic (fotografie sau imagine scanată a lucrării) însoţită de o scrisoare de intenţie de participare la relaizarea Calendarului Diversităţii şi o scrisoare de angajament a părinţilor prin care sunt de acord cu această participare.

Înscrierea la selecţie se poate face până în data de 7 iunie 2010 la următoarea adresă: office@divers. org.ro, persoana de contact dna Koreck Maria, 0748-396684.

Informatii complete pe divers.org.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează