Locuri de munca la Cluj la JobShop 24-25 aprilie 2012

0

JobShop® este cel mai mare eveniment naţional de carieră din România organizat de studenţi pentru studenţi şi absolvenţi. Se desfăşoară în 3 centre universitare diferite: Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, având însă acelaşi obiective.

La ediţia din acest an şi-au anunţat participarea peste 30 de companii, anunță buzznews.ro.

Pe lângă cele două zile de stand, care vor avea loc marţi, 24 aprilie, şi miercuri, 25 aprilie, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, JobShop include workshopuri pentru studenţi susţinute de persoane specializate, prezentări de companii respectiv prezentari ale unor cariere de succes, vizite la companii şi întâlniri cu reprezentanţi ai firmelor participante.

Mai multe informatii pe bestcj.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează