Locul I pentru Poiana Brasov intr-un top al statiunilor realizat de Daily Mail

1

Veşti bune de la tabloidul britanic Daily Mail! Într-un top realizat de ziarul birtanic, staţiunea Poiana Braşov ocupă locul fruntaş! Ziarul recomandă staţiunea românească turiştilor amatori de schi, pe care îi informează că la Poiana Braşov găsesc cel mai bun raport calitate-preţ.

munte1„Practic, un pachet complet de servicii pentru schiori – de la închirierea echipamentului la permise pentru telescaun şi mese – costă la Poiana Braşov 196 de lire sterline pe săptămână. Poiana Braşov a devansat staţiunea Boroveţ, din Bulgaria, unde un sejur similar costă 250 de lire sterline. Pe locul trei în clasament se află Munţii Tatra, din Slovacia, unde o săptămână la ski costă 264 de lire sterline.” citează Realitatea.net

„British skiers should head for Eastern Europe for the best deals on the slopes this winter but are being warned that even prices in traditionally cheap ski resorts have jumped. Top-value ski destinations are Romania, Bulgaria, Slovakia and Slovenia, according to a survey by the Post Office. Including basic week-long costs such as equipment hire, lift passes, meals and drinks, Romania’s Poiana Brasov ski resort offered the best value at £195.76.”

Articolul complet este în ziarul Daily Mail.

(Foto Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.