Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Liber la înscrieri pentru Maraton Apuseni

0

Liber la înscrieri pentru Maraton Apuseni msg systems

Secția Universitară Cluj a Clubului Alpin Român invită cu mult entuziasm toți pasionații de alergare montană să se înscrie la cea de-a IV-a ediție a Maratonului Apuseni msg systems. Începând cu 1 februarie 2014, atât cei care doresc să își testeze pentru prima oară rezistența, cât și cei care au participat deja la primele trei ediții ale maratonului au ocazia să se înscrie în competiția ce se va desfășura în 24 mai 2014, în stațiunea Muntele Baișorii din județul Cluj.

Maraton Apuseni msg systems este un eveniment sportiv de amploare, unic în Transilvania, care a reușit performanțe impresionante în edițiile anterioare, atrăgând în ultimii doi ani aproximativ 520 de participanti, majoritatea din România, dar și din Bulgaria, Anglia, Norvegia, Cuba, Etiopia și SUA.

Inițiativa Secției Universitare Cluj a Clubului Alpin Român a fost susținută de cei peste 130 de voluntari, cei mai mulți fiind membri ai secției, de partenerul oficial msg systems România și de peste douăzeci de sponsori care au crezut în potențialul și mesajul competiției și care au contribuit la buna ei organizare. Maraton Apuseni msg systems este de asemenea organizat în colaborare cu Asociația Natura Transilvaniei și cu Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj. Având în vedere că a devenit un eveniment sportiv reprezentativ în domeniu, un adevărat fenomen de masă, anul acesta se estimează o prezență de peste 900 de persoane (concurenți, suporteri, organizatori, voluntari) atât din țară, cât și din străinatate.

Răzvan Samoilă, coordonatorul Maratonului Apuseni msg systems, dezvăluie surpriza pregatită pentru competiția din mai: „Pentru ediția 2014 dorim să oferim participanților la proba de maraton un pachet de înscriere mai consistent, care conține în plus, față de componentele celui de anul trecut, o pereche de jambiere de compresie. Ne pasă de concurenții nostri și dorim să îi știm cât mai mulțumiți. De aceea, cu sprijinul partenerului nostru oficial, msg systems România, am realizat această investiție importantă, venind astfel în întâmpinarea nevoilor imediate din timpul cursei.” Pachetul de întâmpinare le este garantat doar primilor 600 de concurenți înscriși (250 la maraton, 350 la semimaraton).

Pentru câștigătorii competiției vor fi pregătite premii în bani și obiecte in valoare de 25 000 lei. De asemenea, programul din seara premierii va fi variat și atrăgător, ca la fiecare ediție.

Întrecerea deja consacrată în peisajul sportiv românesc provoacă în 24 mai 2014 alergătorii profesioniști și amatori să își încerce forțele, parcurgând unul din cele mai impresionante trasee de trail running din țară. Startul și sosirea vor avea loc la Pensiunea Skiland din Băișoara, iar circuitul va străbate zona de sud-est a masivului Gilau – Muntele Mare. Traseul va avea 7 puncte de alimentare/hidratare, accesând drumuri publice, drumuri forestiere și poteci montane marcate sau nemarcate.

Probele clasice de maraton (42,8 km) și semimaraton (21,1 km) feminin și masculin se vor desfășura pe categorii de vârstă: 16-29, 30-39, 40-49 si 50+, precum și la categoria open. La proba Family (3,2 km) se vor putea înscrie echipe formate dintr-un adult și un copil în vârstă de până la 16 ani, împărțite după etatea copilului: 0-3, 4-6, 7-9, 10-12 și 13-15 ani. Înscrierile se vor face pe siteul evenimentului, la www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere.

Imagine - Liber la inscrieri pentru Maraton Apuseni 2014

Clubul Alpin Roman, membru al Uniunii Internaționale a Asociațiilor de Alpinism, promovează sporturile montane și își desfășoară activitatea specifică încă din 1936. Aproximativ 300 de membri și simpatizanți, dintre care cățărători, speologi, alpiniști, alergători, drumeți, practicanți de schi alpin și bicicliști montani iau parte anual la activitățile propuse de club, în cadru restrâns sau în cadrul celor 4 evenimente naționale pe care acesta le organizează (Cupa mondială de escaladă pe gheață – etapa România Bușteni, Maraton Apuseni msg systems, CAR Climb Fest și Festivalul Alpin – Bușteni). Secția Universitară Cluj, una din cele mai puternice secții C.A.R., înființată în ianuarie 2005 de către un grup de alpiniști clujeni, numară astăzi peste 150 de membri activi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.