Liber la înscrieri în echipa YouthBank Cluj! Căutăm voluntari pentru echipa de bază!

0

Liceenii clujeni care vor să învețe să scrie proiecte, să pună în practică o inițiativă dedicată comunității sau să strângă fonduri pentru cauzele în care cred sunt invitați să se alăture echipei de voluntari YouthBank Cluj.

Ajuns la cea de-a șaptea edițiela Cluj, programul YouthBank este coordonat la nivel național de Asociația pentru Relații Comunitare și implementat în plan local de Fundația Comunitară Cluj.

Anul acesta, vor fi recrutați zece tineri pentru echipa de la Cluj. Liceeniinteresați se pot înscrie online, pe www.youthbankromania.ro, la secțiunea “Înscriere YB”, unde au de completat un formular online, respectiv li se cere o scurtă scrisoare de motivație.

Înscrierile se pot face până vineri, 26 octombrie 2012.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează