Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Let’s Go Digital! Hai la atelierul de Film!

0

Au început înscrierile la Let’s Go Digital, anunță buzznews.ro

Atelierul de film LET’S GO DIGITAL! se adresează adolescenţilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toată ţara, pasionaţi de film, fotografie, editare video.

Timp de 10 zile participanţii la proiect iau contact cu lumea filmului din interior, parcurgând intensiv toate etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmare, editare. Sunt îndrumaţi de profesionişti din cinematografia română, lucrează pe aparatură de filmare profesională, au acces la toate evenimentele festivalului şi au întâlniri cu invitaţi din lumea filmului.

Sursa: tiff.ro

Cei 15 participanţi, aleşi pe baza unei preselecţii, lucrează în echipe de câte 3, la finalul workshopului rezultând 5 filme de scurt metraj, pornind de la o temă dată, realizate în totalitate în 10 zile. Filmele celor 15 realizatori sunt proiectate în ultima seară în faţa publicului festivalului, care votează cel mai bun film. Acesta e premiat şi proiectat în cadrul Galei de Închidere.

Din 2007, Let’s Go Digital! invită în fiecare ediţie 3 foşti participanţi, aleşi pe baza unei preselecţii, ce au rolul de a-i îndruma pe începători şi de a realiza un film de „making of” al atelierului. Filmul e proiectat pe scena festivalului, la închidere.

Atelierul de film LET’S GO DIGITAL! a avut loc pentru prima oară în iunie 2005 în cadrul Festivalului de Film Transilvania. După succesul primei ediţii au urmat încă 6, desfăşurate atât în timpul TIFF, la Cluj şi Sibiu, precum şi independent de festival, în cartierul Rahova din Bucureşti, în februarie 2007, şi în localitatea 2 Mai din judeţul Constanţa, în decembrie 2007.

Ediţia a 10-a a Let’s Go Digital! are loc la Cluj, între 1 si 10 iunie 2012, în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.