Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Let`s Do It, Romania! Let`s Do It, Braşov!

0

Pe 25 septembrie 2010 peste 200.000 de voluntari au participat la curățenie în toată ţara. Şi nu ne-am oprit aici. În 2011, Ziua de Curăţenie Naţională a fost 24 septembrie, atunci când peste 300.000 de voluntari au venit să cureţe România de gunoaie! Anul acesta, peste 85 de ţări din întreaga lume vor organiza o zi de curăţenie generală, în perioada 24 martie – 25 septembrie.

România este pe harta mondială, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care vor mai face curăţenie și Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia. Acţiunea de curăţenie naţională va îmbrăca o nouă formă: în fiecare județ vor fi propuse şi alese zonele în care se va face curăţenie, fiecare locuitor al ţării având astfel posibilitatea de a propune şi a vota zona pe care şi-o doreşte curată. Numărul de zone din fiecare județ va fi stabilit în funcție de zonele propuse, dar şi de resursele locale.

Fii la curent cu noutăţile pe site (www.letsdoitromania.ro/) şi blog (blog.letsdoitromania.ro/brasov/)

Susţine Campania Let’s Do It, Romania! in 2012!


Despre autor

avatar

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana in prezent, peste 600 000 de voluntari au participat in Ziua de Curatenie Nationala. Mai multe informatii pe www.letsdoitromania.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.