Leadership fara cravata, la Poiana Brasov! 25-31 iulie 2010

0

25-31 iulie 2010, Poiana Brasov

“Leaders keep their eyes on the horizon, not just on the bottom line.” Fii si tu inspirat vara aceasta de o experienta unica si inlocuieste trainingurile obisnuite cu un mix de leadership fara cravata. LEADERS Romania iti propune Leadership Academy 2!

Creat special pentru noua generatie de manageri, Leadership Academy te invita o saptamana la Poiana Brasov, intre 25-31 iulie 2010, ca sa gusti leadership-ul la racoare. Un mix de workshopuri, sustinute de traineri de top, povesti ale unor oameni de succes din diverse domenii de activitate, precum si simulari de business coordonate de antreprenori romani intr-un cadru deloc formal, iti vor crea o experienta de leadership diferita de cea cu care esti obisnuit.

Leadership din experiente, si nu din carti, iti vor impartasi: Marius Ghenea, Presedinte, PC Fun, Radu Enache, CEO, HP Romania, Florentin Tuca, Avocat asociat, Tuca Zbarcea&Asociatii, Dan Pascariu, Presedinte, UniCredit Tiriac Bank,  Profesor Doctor Niels Schnecker,  Aliz Kosza, Director General, Fabryo, Nicu Alifantis, artist, Eliza Rogalski, CEO, Tempo Creative Group, Oliver Olson, Program Director, Maastricht School of Management Romania, Ciprian Trandafirescu, Managing Director, Kingstone Group , Daniela Oancea, Redactor Coordonator, Revista Cariere, Daniel Bichiş, Trainer NLP, Competent Consulting, Andreea Ionescu, Managing Partner, ConsultWare. Lista liderilor de top nu se opreste aici. Mai multe informatii gasesti pe: www.leadershipacademy.ro

Evenimentul se adreseaza tinerilor manageri si antreprenori, conducatorilor de ONG-uri, tuturor celor care au minim 3 ani experienta in conducerea unei echipe si doresc un altfel de leadership. Performeri de top, 26 de tineri au ocazia sa isi dezvolte abilitatile de leadership si potentialul creativ, avand apoi un puternic impact asupra societatii prin pozitiile pe care le detin.

Locurile sunt limitate, asa ca, pentru a putea fi unul dintre participanti, te invitam sa accesezi acest link.

*Taxa de participare include toate cele 6 nopti de cazare la Hotelul Rina Vista din Poiana Brasov, in regim all-inclusive, suportul de curs si toate materialele de training printate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează