Leadership autentic la Alba Iulia! 8, 9 mai 2010

1

Weekend la scoala! Nu este un imperativ, ci o dorinta. Tinerii liceeni de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia vor sa invete si in timpul liber. Iar Fundatia LEADERS Romania este acolo pentru ei.

In zilele de 8 si 9 mai 2010, elevii cu performante de la Colegiul National Horea Closca si Crisan din Alba Iulia vor avea parte de un program de Leadership Autentic à la Fundatia LEADERS. Tineri dornici de implicare si entuziasti, care vor sa-si cultive potentialul intelectual, vor afla despre Lideri si Leadership, vor invata secretele Comunicarii si Vorbirii in Public, vor descoperi Valorile, viziunea, misiunea si obiectivele unui lider, si vor avea parte de Dezvoltare personala şi educatie continua. Continutul programului este furnizat de trainerii LEADERS cu o experienta de peste 5 ani in livrarea si dezvoltarea programelor de leadership pentru tineri.

Leadership Autentic reprezinta o oportunitate de dezvoltare personala pentru tinerii elevi de liceu cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, un training care le ofera acestora sansa de a aprofunda notiuni de baza din domeniul leadership-ului cat si componentele care contribuie la dobandirea unei atitudini orientata spre performanta. Fiecare modul cuprinde atat cursuri teoretice cat si activitati practice si jocuri de echipa care sa contribuie la procesul de asimilare a informatiilor mult mai eficient de catre tinerii participanti.

Compania Albalact sprijina Fundatia LEADERS Romania pentru aplicarea programului in Alba Iulia.  Deja la a VI-a editie de Leadership Autentic, Fundatia LEADERS a impactat tineri din Cluj Napoca, Targoviste, Moreni, Curtea de Arges si Bucuresti, elevi de liceu care au pornit deja pe drumul performantei.

Fundatia LEADERS este devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se afla seria de evenimente Leadership School, Leadership Autentic, Leadership Academy, The Leadership Center, LEADERS Movie si Clubul Antreprenorilor.

Pentru mai multe informatii despre acest program, accesati: www.leadershipautentic.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.